Ansvarig för reskontra på snabbväxande Invoice Group i Malmö

Ansvarig för reskontra på snabbväxande Invoice Group i Malmö

För att säkerställa att vi även i fortsättningen kan erbjuda våra kunder service av högsta kvalitet söker vi nu en person som kommer att arbeta aktivt med våra kunders reskontra. Om du är strukturerad, gillar högt tempo och trivs i en självständig roll med eget ansvar är detta tjänsten för dig!

Vi erbjuder
Du blir en del av Invoice Group som består av Invoice Finance, Invoice Inkasso och Billmate. Bolagen erbjuder olika finansiella tjänster som fakturabelåning, fakturaköp, inkassohantering och smarta betallösningar. Med vårt läge i centrala Malmö är vi ett stenkast från Centralstationen, vilket underlättar för dem som pendlar. Vi är ett ungt företag som varvar hårt arbete med att ha roligt tillsammans, både på och utanför jobbet.

För oss är det en självklarhet att du, liksom vi, redan från dag ett har som mål att fortsätta utvecklas och växa i takt med företaget. Vi uppmuntrar våra anställda att ta egna initiativ - rent praktiskt innebär det att du erbjuds möjlighet att implementera och driva dina egna goda idéer i verksamheten.

Rollen
I rollen somreskontraansvarig får du arbeta med varierande administrativa uppgifter men även vara med och skapa långsiktiga kundrelationer genom hög servicenivå. Genom en professionell och noggrann hantering av våra kunder och samarbetspartners så skapar vi värde. Arbetsuppgifterna omfattas bland annat av:
  • Ringa på reskontra - du kommer att ha mycket kontakt med våra kunders kunder på telefon och mail
  • Ansvara för att reskontran är uppdaterad och stämma av löpande med våra kunder
  • Arbeta nära kreditavdelningen för att säkerställa att fodringar blir reglerade
  • Rapportera statistik direkt till VD
  • Följa upp statistik och åtgärder löpande
  • Enklare administrativa uppgifter

Din profil

Vi ser gärna att du har möjlighet till en deltidsanställning på 75%, arbetstid kan komma att utökas i takt med att vi fortsätter att växa i snabb fart. Talar du arabiska är det meriterande

Om dig
För att passa in hos oss är det en förutsättning att du är öppen, trevlig och samarbetsvillig. Du förväntas hjälpa dina kollegor och samtidigt bidra till kontorets redan goda stämning. För att lyckas i rollen krävs det att du är servicemedveten och att du sätter kunden först. Genom ett trevligt bemötande och hjälpsam attityd är du ansiktet utåt för våra tre varumärken. Utöver detta ser vi gärna att du är noggrann, vill ta ansvar för ditt område och har lätt för att samarbeta med andra kollegor och avdelningar.

Ansökan
Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret och bifogar CV och personligt brev. Vi gärna att du inkommer med din ansökan snarast möjligt. Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar via e-post.

För frågor rörande tjänsten, vänligen kontakta Sejla Cosic via epost sejla@invoice.se

Om Invoice Group
Invoice Group består av Invoice Finance, Billmate och Invoice Inkasso. Alla tre bolagen arbetar under samma tak, vilket gör att vi kan ge finansiella råd av högsta kvalitet hela vägen från betalningar till fakturaköp och inkassohantering. Huvudkontoret ligger i centrala Malmö men kundkretsen sträcker sig över hela Sverige. Vår starka tillväxt har gjort att vi år 2017 belönades med en DI Gasell och under 2018 finansierat betalflöden för mer än 1 miljard SEK.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)