Kvalificerade ekonomer till konsultuppdrag i Skåne

Kvalificerade ekonomer till konsultuppdrag i Skåne

Har du bestämt dig för att 2020 ska bli året då du tar steget vidare i din karriärutveckling som ekonom? Kanske är du då nyfiken på att ingå i Invicis nätverk av kvalificerade ekonomer?

Beskrivning av tjänsten

Efterfrågan på kvalificerade ekonomer är stor och vi jobbar därför kontinuerligt med att utöka vårt nätverk. Våra kunder är aktiva i en rad olika branscher och de roller vi främst jobbar med är:
  • CFO
  • Ekonomichef
  • Redovisningschef
  • Business Controller
  • Financial Controller
När du samarbetar med oss på Invici kan du förvänta dig en motpart med gedigen kunskap både inom ekonomi och rekrytering. Vi är målinriktade och sätter alltid vår kandidat, konsult och kund i främsta rummet - vi brinner för att göra den perfekta matchningen. I varje dialog strävar vi efter att vara personliga, engagerade och hålla högsta kvalitet.

Vem är du?

Du trivs i din roll som underkonsult inom ekonomi och har en bred erfarenhet från olika branscher och ovan nämnda roller. Alternativt är du intresserad av att starta din karriär som underkonsult då du har många års erfarenhet inom ekonomi med dig i bagaget.

Intresserad?

Vi är nyfikna på dig! Är du nyfiken på oss? Välkommen med din intresseanmälan, så snart vi fått den får du en återkoppling från oss. Vi har då en dialog kring dina kompetenser, erfarenheter och önskemål för att säkerställa rätt matchning i vårt nätverk och mot de roller vi kan erbjuda dig. Vid frågor är du välkommen att kontakta Jeanette Wahrenberg 0707-765091 eller Patrik Lilja 0709-810048.

Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV.
Mer info
Kontaktperson Jeanette Wahrenberg
Telefon 070-7765091
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 14 feb 2020 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.