Montörer till Malmö

Montörer till Malmö

Om tjänsten

B3 Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag beläget i Stockholm men med verksamhet runt om i landet. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. Oavsett var i karriären du befinner dig vill vi hjälpa dig ta nästa steg!

För kunds räkning söker vi nu flera montörer som vill göra skillnad genom montering av solceller i Malmö. Vi söker dig som vill utvecklas i ett snabbt växande företag i en snabbt växande bransch. Du ska ha rätt inställning, vara positiv, social och ansvarstagande.

Arbetet sker på dagtid mellan 7-16 med start snarast möjligt fram till mitten av december med möjlighet till förlängning.

Kvalifikationer

Erfarenhet av monteringen eller allmän verktygsvana är ett stort plus. Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper.

Vi ser gärna att du har B-kort men är inget krav för denna tjänst.

Du erbjuds

En anställning enligt kollektivavtal samt möjligheten att arbeta inom en industri som växer.

Ansökan

B3P arbetar med ett löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi rekommenderar därför att du skickar in din ansökan omgående.

Skicka in CV och personligt brev till B3 Personal på www.b3p.se. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att maila alexander@b3p.se Observera att vi inte tar emot ansökningar och CV:n via mail, endast frågor.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.b3p.se
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

B3 Personal AB