Kundsupport till International Motors Nordic AB

Kundsupport till International Motors Nordic AB

Har du tidigare erfarenhet av reservdels- och tillbehörssupport samt inköp? Söker du nya utmaningar? Då har Adecco uppdraget för dig!

Om företaget
International Motors Nordic AB är en av Europas största och mest framgångsrika generalagenter av bilmärkena SUBARU och ISUZU. Genom branschens egna årliga kundundersökningar har våra märken gjort sig kända för sin höga kvalitet, unika teknologi och extremt nöjda bilägare. För oss hamnar våra kunder och återförsäljare alltid i första rummet och detta är också något som genomsyrar hela vår verksamhet. Vår marknad är Sverige, Danmark, Finland, Estland, Lettland och Litauen.

Om tjänsten
Du kommer att arbeta med reservdels- och tillbehörssupport till våra 2 bilmärken Subaru och Isuzu samt inköp av tillbehör till dessa märken. Du behöver ha erfarenhet av att hitta i reservdelssystem, arbeta med kundsupport till återförsäljare/verkstäder, göra inköp och lägga order till våra leverantörer.

Vi arbetar i systemet AS400 och SLIM4 för prognostisering och respektive bilmärkens reservdelskataloger för kundsupport till våra återförsäljare. Du kommer att få svara på frågor om tillbehör, ha koll på lagersaldo till tillbehören samt ha kontakt med internationella leverantörer.

Du kommer att vara en del av ett team och sitta tillsammans i ett modernt och öppet landskap. Arbetet är förlagt till dagtid 08.00-16.30. Placeringsort är Arlöv, utanför Malmö, där företaget sitter i moderna och nybyggda lokaler, intill Stora Bernstorp och Toftanäs.

Om dig
Vi söker dig som är glad och positiv och som har ett intresse för teknik. Du har erfarenhet av reservdelsprogram och kan med lätthet kommunicera även på engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du kan danska, finska eller något av de andra språken.

Som person har du kundfokus och en förståelse för branschen. Vidare är du en problemlösare, initiativtagare, serviceminded, trygg och säker i dig själv samt prestigelös.

Viktigt för tjänsten är:
  • Erfarenhet av reservdelsprogram
  • Engelska i tal och skrift
Meriterande för tjänsten är:
  • Microsoft Office
  • AS400
  • SLIM4
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet!

Om anställningen
Tjänsten som reservdels- och tillbehörssupport är ett vikariat med start omgående och löper till november 2019. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Liridona Brahimi liridona.brahimi@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 14 apr (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.