Business Controller - International Motors Nordic

Business Controller - International Motors Nordic

Tjänsten

I rollen som Business Controller hos International Motors Nordic arbetar du i en verksamhetsnära roll och rapporterar direkt till företagets Finance Director. För att lära känna och förstå verksamheten kommer du under den inledande anställningsperioden ha en kombinerad redovisnings- och controllerroll. Det innebär att du kommer arbeta med bland annat månadsbokslut och avstämningar i kombination med controlling. Efter den inledande perioden kommer du gå över till att arbeta med mer renodlad controlling som innefattar följande arbetsuppgifter:
 • Budgetering
 • Prognostisering
 • Analyser av kostnader, försäljning, marginaler och resultat
 • Rapportering
 • Förhandlingar
 • Driva förbättringsprojekt
Kompetenskrav

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt gedigen kompetens inom redovisning och controlling. Du har ett par års erfarenhet av att arbeta som Controller och har därmed erfarenheten av att utföra olika ekonomiska analyser samt en stor vilja att fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Utöver detta krävs:
 • Erfarenhet och kunskap inom Controlling
 • Erfarenhet av redovisning
 • Erfarenhet av att arbeta i ett större affärssystem
 • Utmärkta kunskaper i MS Office, i synnerhet Excel
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Personliga egenskaper

För att bli framgångsrik i rollen som Business Controller på International Motors behöver du vara affärs- och verksamhetsorienterad. Du har erfarenhet av vad som driver och påverkar företagets affärsmässiga resultat samt god förståelse för vad det innebär att arbeta i en mindre organisation. Du har en hög analytisk förmåga och lätt för att hantera stora mängder data, är driven och utvecklingsinriktad. Utöver detta är du social, nyfiken och trivs med att ta ett stort eget ansvar. Det är viktigt att du är självständig och trygg i dig själv för att kunna deltaga i möten där andra funktioner på företaget är i behov av din kompetens.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Arlöv

Arbetstider: Kontorstider

Anställningsform: Tillsvidare

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Emploid AB
Sista ansökningsdag 23 apr 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

International Motors Nordic bedriver främst fordonsimport av de välkända varumärkena Subaru i Sverige, Finland, Danmark och Baltikum samt Isuzu i Sverige. Märkena är kända för sin höga kvalitet, unika teknologi och extremt nöjda bilägare vilket bevisas genom branschens årliga kundundersökningar. Företaget genomsyras av en positiv anda och sätter alltid kunder och återförsäljare i första rummet. För mer information om märkena gå in på www.subaru.se eller www.isuzusverige.se