Key Account Manager

Key Account Manager

Söker du nya utmaningar som Key Account Manager där du har en viktig roll i att utveckla och effektivisera verksamheten? Välkommen till Inission Malmö AB!

Som Key Account Manager vid Inission Malmö AB kommer du att ha en central roll i företagets tillväxt. Vi söker dig som strukturerat, självständigt och målfokuserat kan utveckla affärer i nära relation med kunder där relationerna bygger på förtroende. Du kommer aktivt att delta i företagets övergripande strategiska utveckling av vårt erbjudande och hur vi bearbetar marknaden.

Vi ser att du har en bakgrund inom EMS branschen och förståelse som gör att du inger förtroende till våra kunder att vi levererar den bästa möjliga lösningen för just dom. Du har mycket goda kunskaper i Office paketet och behärskar svenska och engelska både i tal och skrift.

Som person är du ansvarstagande, trygg och självständig. Du har mycket lätt att skapa förtroende och bygga långsiktiga relationer i en industriell miljö. Då säljprocesserna är relativt långa och ibland är av projektkaraktär har du en uthållighet och drivs av att få affären i mål. Du ska tycka om att göra affärer och vara en del av en process som hittar ända fram till hjärtat hos kunden.
Goda kunskaper om försäljning av komplexa tjänster är meriterande.

I din roll som Key Account Manager rapporterar du till företagets Marknadschef.

I denna rekrytering samarbetar vi med Testhuset. Har du frågor är du välkommen att kontakta Bengt Libäck på telefonnummer 0705 94 72 77.

Välkommen med din ansökan på www.testhuset.com
Mer info
Kontaktperson Bengt Libäck
Telefon 070 594 72 77
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.testhuset.com
Sista ansökningsdag 26 mars (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Inission är en totalleverantör av skräddarsydda tillverknings- och logistiktjänster inom avancerad industrielektronik. Inission utvecklar och tillverkar kompletta lösningar och komponenter för medicinteknik, fordonsindustri, mätinstrument, marin samt styr- och reglerteknik. Bolaget har verksamhet i Stockholm, Borås,
Munkfors, Pajala, Malmö, Tallinn och även säljbolag i Köpenhamn. Inission omsätter ca 700 MSEK och har ca 350 anställda. Inission är noterat på Nasdaq First North.