Client manager

Client manager

Om företaget:

Inbrand är ett ungt och spännande bolag som befinner sig i en expansiv fas. Inbrand arbetar med digital varumärkeshantering, vi hjälper företag och myndigheter att hantera och administrera domännamn och varumärken. Inbrand är en rolig, utvecklande arbetsplats med högt i tak. Hos oss är medarbetarna grunden till företagets framgång.

Om tjänsten:

Just nu söker vi erfarna och drivande säljare. Vi ser gärna sökande i ålder 25 år – 40 år. Det är en merit om du har varit eller är i domännamnsbranschen redan, men det är inget krav. Som Client Manager på Inbrand ansvarar du för att bygga starka och långsiktiga relationer med små, medelstora och stora företag. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Client Manager är nykundsbearbetning och vidareutveckling av befintliga kunder. Kontakten sker främst via telefon och mail men även en hel del möten. Det kommer att ställas höga krav på din förmåga att arbeta effektivt och fokuserat. För att lyckas i rollen som Client Manager på Inbrand krävs en hög aktivitetsnivå och en god argumentationsförmåga. Du kommer vara stationerad i Malmö men rikta dig mot företag över hela Sverige.

Kvalifikationer:
  • Du är driven och målinriktad.
  • Det är en merit om du har varit eller är i domännamnsbranschen redan, men det är inget krav.
  • Du behärskar det svenska språket mycket väl i tal och i skrift.
  • Du vill göra karriär och växa i din roll som Account Manager.
  • Serviceminded
  • Är tävlingsinriktad och tycker om ett högt tempo.
  • Stor vikt läggs på personlig lämplighet hos den sökande.
Övrigt:

Det är en heltidstjänst och arbetstiden är vanlig kontorstid 8-17 måndag till fredag. Du erhåller en grundlig utbildning i de tjänster och produkter som Inbrand erbjuder, dessutom kontinuerlig coachning av säljledningen som jobbar för att du skall ha rätt förutsättningar att nå framgång. Vi erbjuder en hög fast lön+rörlig.
Mer info
Email Mejla Inbrand AB
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.inbrand.se
Sista ansökningsdag 24 okt 2021 (28 dagar kvar)