Transport Manager

Transport Manager

Imperial Logistics är inne i en spännande fas och bygger för framtiden. Vi arbetar med 4e-partslogistik (4PL) som hjälper våra kunder att leda och administrera logistiklösningar effektivt. Vi samarbetar med några av världens mest expansiva företag som kunder, med globala och komplexa behov av strategiska logistiklösningar. Vårt team, med skickliga och erfarna medarbetare, utvecklar kundernas logistik och är en givande strategisk partner.

Imperial Logistics AB ingår i den Sydafrikanska IMPERIAL-koncernen.

Vi söker nu en chef för Transport Management, avdelningen som hanterar alla transporter på sjö, flyg, väg, tåg och kurir. Tjänsten innebär personalansvar för 10 personer. Du rapporterar till Operations manager, vice VD och tjänsten ingår i den operativa ledningsgruppen.

I tjänsten ingår ansvar för leverantörer och operativa inköp. Kompetens runt hantering av transport är en nyckelfaktor i vårt värdeerbjudande med att skapa kostnadseffektiviseringar och skalfördelar. En del av tjänsten innebär att vara delaktig i säljprocessen och hanteringen av befintliga kunder.

Vi tror att den vi söker har en universitetsexamen kombinerat med erfarenhet inom transportbranschen. Kanske arbetar du idag i en chefsroll i ett logistikföretag eller i kundledet. Du uttrycker dig obehindrat i tal och skrift och är van vid att driva utveckling operationellt. Du är en erfaren ledare.

Vi värdesätter personliga egenskaper som driv, engagemang och ansvarstagande för att fortsätta våra långvariga kundrelationer samt bidra till vårt fortsatta sammansvetsade team. Som person är du affärsinriktad och har en mycket hög servicegrad. Du tar egna initiativ och leder arbetet med din erfarenhet och kompetens. Du har med dig ett förbättringstänk och vill leda förändringsprocesser.

Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Fler språk är meriterande.

Tjänsten är heltid med placering i Malmö.

Tillsvidareanställning med start omgående.

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan snarast, dock senast 25 februari. För mer information om tjänsten kontakta Daniel Ljungberg på mail daniel.ljungberg@imperiallogistics.com
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)