Hyresadministratör Ekonomi, Malmö

Hyresadministratör Ekonomi, Malmö

Vi söker en erfaren och driven hyresadministratör inom Ekonomiavdelningen till vårt Shared Service Center i Hyllie. Tjänsten är en fast anställning med start så snart som möjligt.

Du blir en del av Ikano Bostad, som utvecklar gamla och nya stadsdelar och skapar möjligheter för en bättre vardag genom att erbjuda hållbara och attraktiva fastigheter. I våra jobb utgår vi från olika perspektiv, en naturlig nyfikenhet och fokus på långsiktighet – och kan därför ge dig unika möjligheter till större ansvar och framtida utvecklingsmöjligheter. Tillsammans kan vi åstadkomma något stort.

Är du rätt för Ikano?

Du ansvarar för reskontran för våra hyresgäster. Vi har många olika bolag och verksamheter och du kommer att ansvara för en del av dessa. Vi använder oss av ekonomisystemet 3L, men är just nu mitt uppe i ett spännande projekt där vi implementerar hyresadministrationsprogrammet Vitec Hyra. Vi använder oss b.la. även av rapporteringsprogrammet ExOpen.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

Fakturering
Hyresavisering
Registrera och tolka hyresavtal
Boka inbetalningar
Löpande bokföring
Hantering av kundfordringar/inkasso
Avstämning av reskontra/olika balanskonton
Hantering av autogiroansökningar
Vara delaktig i processen vid nya förvärv/försäljningar
Hantering av hyreshöjningar/index/fastighetsskatt/tomträtt/moms
Driva och medverka i projekt
Superuser för relevanta system

För att axla rollen som hyresadministratör söker vi dig som har arbetat i en liknande roll i 3-4 år på ett fastighetsförvaltande bolag. Du har ett stort intresse för system och tycker om att fördjupa dig i processer och hitta möjligheter att förbättra dem. Det är meriterande om du har erfarenhet av hyresjuridik.

Som person är du noggrann och strukturerad och din tidigare erfarenhet bidrar till din förmåga att arbeta självständigt. Rollen ställer höga krav på din sociala och serviceinriktade förmåga då du kommer ha kontakt med många interna och externa kontakter. Du sätter kundens behov i fokus och löser dina uppgifter på ett effektivt och flexibelt sätt. Du skaffar dig snabbt ett helhetsperspektiv genom din goda förmåga att planera och organisera dina arbetsuppgifter. Din samarbetsförmåga är mycket god och du anpassar dig och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Vi erbjuder dig

Du blir en del av ett expansivt företag, där du får chansen att bidra till både vår och Shared Service Centers utveckling. Du får utmana gränser och påverka ditt dagliga arbete. Det och mycket mer gör du i en varm och öppen kultur där vi lever våra värderingar samt arbetar hårt, långsiktigt och har kul. En arbetsmiljö där vi skapar möjligheter och vågar utveckla – både oss själva och sättet vi jobbar på.

Bli en del av oss – tillsammans kan vi skapa något ännu bättre

Vid frågor om tjänsten kan du kontakta Head of SSC på tel. 073-5098749 eller jane.pettersson@ikanobostad.se

Vi vill ha din ansökan senast den 2018-11-15, men intervjuer sker löpande så ansök redan idag!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ikanobostad.se
Sista ansökningsdag 15 nov (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ikano Bostad
bidrar till hållbara bostadsområden och stadsdelar i städer där Sverige växer.
Våra värderingar är grunden till allt vi gör: att våga gå vår egen väg, arbeta tillsammans samt vägledas av sunt förnuft och enkelhet. Ikano Bostad ingår i
Ikano, en internationell företagsgrupp som ägs av familjen Kamprad. Ikanos vision är att skapa möjligheter för en bättre vardag. ikanobostad.se/jobba-hos-oss