Engagerade Applikationskonsulter till iFACTS, Malmö

Engagerade Applikationskonsulter till iFACTS, Malmö

Är du en driven och resultatorienterad person som vill arbeta i ett ungt, snabbväxande företag som samtidigt befinner sig i en expansiv period? Trivs du med att arbeta i en dynamisk och kreativ miljö där det ligger stort fokus på arbetslagets gemensamma prestationer, men där du också ges eget stort ansvar för dina processer?

Kolla hit! Just nu söker iFACTS två applikationskonsulter som för att komplettera teamet i Malmö, en mer junior och en mer erfaren.

Arbetsbeskrivning

I rollen som applikationskonsult kommer dina primära arbetsuppgifter vara att arbeta nära iFACTS kunder och deras behov; med kundsupport och med implementationsprojekt. Genom att kontinuerligt delta på kundmöten, både själv eller tillsammans med företagets KAM, definieras kundernas behov, för att stödja olika verksamhetsprocesser - mjukvaran konfigureras och utvecklas för att stötta deras verksamhet på bästa möjliga sätt. Resor till kund är återkommande och i snitt är du ute på resa 1-2 gånger i månaden. Mestadels sker detta inom Sveriges gränser, men resor till både Bryssel och Helsingfors kan också förekomma efter behov.

Bortsett från ovanstående arbetsuppgifter, kommer du även arbeta med applikationssupport, leveranstest, installation till kundmiljö, faktureringsunderlag, samt dokumentation. Du är även kärnan i utvecklingen av iFACTS produkter mot kunder och kommer därför agera projektledare i olika utvecklingsprojekt.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av både system- och applikationsflöde i kombination med en bredare kunskap om hur större organisationer fungerar. En akademisk utbildning är en fördel, ingen specifik utbildning är ett krav, utan vi är öppna för allt inom systemvetenskap, ekonomi, juridik eller någon form av ingenjörsutbildning.
Tidigare erfarenhet som applikationskonsult är positivt. Du ska vara van att utveckla effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på utmaningar du stöter på i dina vardagliga arbetssysslor. Du är en person som ser till helheten och tar hänsyn till övergripande aspekter när du prioriterar din tid. Därför, lägger vi stor vikt vid din noggrannhet, struktur, anpassningsförmåga och ett positivt sinnelag. Självklart vill vi också att du är en lagspelare, någon som både kan komma med innovativa idéer samt fokusera på att hjälpa kollegor att bli bättre i deras arbete.

Vi tror även att det faller dig naturligt att ta stort ansvar och visa engagemang i dina arbetsuppgifter. Då du mestadels kommer att hantera både interna och externa kunder, krävs det att du ha en god kommunikativ förmåga och ett sinne för service. För att förbättra kvalitén på iFACTS produkter och tjänster, krävs det också att du är mottaglig för feedback från kunder, både positiv och negativ. Vi ser det som meriterande om du har en tvärvetenskaplig bakgrund snarare än att vara specialiserad inom ett område. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

iFACTS erbjuder

På iFACTS syns alla, varje person är precis lika viktiga och tillför därför mycket för vår organisation. Vi tror på och har en platt organisationsstruktur, vilket gör det möjligt för snabba beslutsvägar och goda möjligheter att påverka. Det är också viktigt att du trivs i en växande och föränderlig organisation, att du vill arbeta i en utvecklingsroll där ditt arbete präglas av kundnytta och leverans - detta tillsammans med många av Sveriges största företag som kunder. Vi erbjuder dig som ny att bli utbildad i iFACTS egenutvecklade applikation som bygger på senaste tekniken.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 7 okt (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.