Senior IT-Support med ansvar för att utveckla vår plattform!

Senior IT-Support med ansvar för att utveckla vår plattform!

Älskar du IT, samtidigt som du brinner för att ge god service och utveckla den plattform du ansvarar för? Då kan detta vara ditt drömjobb! Vi behöver dig som agerar på eget initiativ, och som aktivt söker efter sätt att förbättra den plattform vi har och visar på handlingskraft. Du är samtidigt den som man vänder sig till i första hand för att få hjälp med IT-frågor och du känner dig trygg med att om det är något du inte kan så lär du dig det. Vi tror på att man alltid kan bli bättre, då vi stävar efter utveckling och att vara i framkant. Delar du denna tro så tveka inte att söka idag!

Lokalisering: Huvudkontoret I Malmö

Arbetsuppgifter
Här blir vi aldrig nöjda, men på ett bra sätt! Vi tror nämligen på att vi alltid kan bli lite bättre, och denna drivkraft gör att vi idag är marknadsledande inom vårt segment. I rollen som Senior IT Support blir du en del av ett växande team på IT-avdelningen. Vi befinner oss i en utvecklande fas där IT ska gå från reaktivitet till proaktivitet, och här är din roll viktig. Ju mer ansvar du visar dig ta, desto mer ansvar kommer du att få!

Några av dina viktiga arbetsuppgifter är:
  • Supportera vår verksamhet på ca 100 användare med inkommande frågor och it-ärenden.
  • Ansvarar för vår tekniska IT-plattform, så som exempelvis laptops, skrivare, telefoni. Här har du ansvar för att köpa in det som du anser är bäst samt ansvara för driftsättning.
  • Löpande se till att vår tekniska serverplattform är up-to-date, sätta planer och förbättringsområden på kartan. Driften är outsourcad men övriga ansvaret ligger på dig.
  • Se till att våra verksamhetsapplikationer och system är övervakade och driftsäkra. Skapa en plan tillsammans med systemägare och se till att vi är i framkant.
  • Delta i förbättringsprojekt tillsammans med IT-avdelningen.
Din bakgrund och personliga egenskaper
För att lyckas i rollen önskar vi att du sedan tidigare haft en liknande roll och känner dig därför trygg i att ta ansvar för detta område och utveckla det. Du kan Windows Server, Nätverk och Office 365. Och du har en god insikt i begrepp som AD, GPO, DNS, DHCP, Exchange och SQL.

I denna roll är dina personliga egenskaper helt avgörande för din framgång. Du agerar på eget initiativ och får saker att hända. Du har ett metodiskt och systematiskt arbetssätt och älskar att ha struktur. Du kan sätta dig in i komplex information och göra det enkelt och lättförståeligt. Och du älskar att ständigt utvecklas inom området IT.

I denna roll kommer du ha kontakt med många interna funktioner och därför har du lätt för att kommunicera, samt tycker om att hjälpa andra och vet att som team är vi tillsammans starkast och mest framgångsrika.

Du är också flytande i svenska och engelska.

Om INR
INR står för premium nordisk badrumsdesign med en intelligent insida - skapat i material som håller för hemmets tuffaste miljö i minst 15 år. INR designar, producerar och säljer badrumsmöbler, blandare samt handdukstorkar och är svensk marknadsledare på duschlösningar. INR grundades 1988 i Skåne och har sitt huvudkontor i Malmö samt produktion i Jönköping och Malmö. Bolaget ägs sedan 2020 av danska badrumsmöbeltillverkaren Dansani. Huvudmarknader för INR är Sverige, Norge, Danmark och Finland. Läs mer på www.inr.se

Ansökan
Ansök genom att klicka på "sök tjänst" och ladda upp ditt CV och personliga brev. På grund av semestrar kommer inget ske i denna process förrän vecka 33. Tveka dock inte att söka idag, men senast 31/8. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

För frågor om tjänsten eller processen kontakta rekryteringskonsult Lina Friberg på lina.friberg@roirekrytering.se
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)