Marknadsassistent

Marknadsassistent

Spännande möjlighet som Marknadsassistent för Hyundai Sverige!

Vi söker omgående en marknadsassistent för en tidsbegränsad deltidsanställning (50%) på initialt 5 månader, till vårt marknadsteam i Malmö! Det här är en möjlighet för dig som är ambitiös och vill utveckla din erfarenhet inom kommunikation genom marknadsföring av ett spännande varumärke i en internationell miljö. Varmt välkommen med din ansökan!

Rollen i sin helhet

Vårt marknadsteam behöver förstärkning under perioden februari tom juni, med en omfattning på ca 50%. Du kommer att bli en del av ett tight team, vars fokus är inställt på att sälja bilar och tillbehör genom marknadsaktiviteter och events.
Vi sitter i fina lokaler på Hyllie, vilket erbjuder mycket goda pendlingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter
  • Korrekturläsa annonser och marknadsmaterial.
  • Arbeta självständigt med kommunikation i sociala medier.
  • Utveckling och uppdatering av Dealerportalen.
  • Utveckling och uppdatering Webshopen.
  • Supportera vårt återförsäljarnät med diverse frågor inom marknadsområdet.
  • Justeringar och uppdateringar i prislistor och broschyrer.
  • Säkerställa att språk och uttryck är relevant i marknaden, och följer både company guidelines och svenska regler/lagstiftning.
  • Diverse supporterande uppgifter inom marknadsområdet.

Vem är du?

Vi vill att du har någon slags erfarenhet av arbete inom marknadsföring där du tex assisterat med hantering av sociala medier, kommunikation och lead-generering. Du är nu redo att ta ett självständigt ansvar för delar av processerna. Du har en grundläggande förståelse för marknadsaktiviteter som stödjer säljaktiviteter och kundbibehållande. Kunskap om digital marknadsföring och sociala medier är ett krav. Du kan själv skriva texter som inspirerar till handling, och du har en fallenhet för korrekturläsning.

Som person är du välorganiserad, strukturerad och ansvarsfull. Du trivs med att arbeta tillsammans med andra och avlastar gärna dina kollegor på ett prestigelöst sätt. Du är positiv, engagerad och ambitiös, med siktet inställt på att lära dig mer och växa inom marknadsföring. Flytande kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska är en förutsättning för att kunna axla rollen. Du har god datorvana och goda kunskaper i Creative Suite programmen.

Intresserad?

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kommer att tillsättas omgående - så skicka in ditt CV så snart som möjligt. Du ansöker via "Ansök nu"-knappen.

För frågor gällande tjänsten vänligen kontakta Marketing Campaign Manager Cecilia Luc Mastio på 0739- 73 34 73.
Mer info
Kontaktperson Cecilia Luc Mastio
Telefon 0739- 73 34 73
Email Mejla Cecilia Luc Mastio
Område Malmö stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 23 feb 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vilka är vi?

Hyundai Bilar Import AB tog över importen av Hyundai i Sverige i november 2018. Tillsammans med våra återförsäljare fokuserar vi på att utveckla och stärka vår position på den svenska marknaden. Detta gör vi genom ett nära samarbete mellan våra importorganisationer i Sverige och Danmark, en reviderad strategi för den svenska marknaden och utvecklingen av våra försäljningsplattformar både fysiskt och digitalt.

Bolaget är en del av Nic. Christiansen Gruppen, som är verksamt i Danmark, Norge, Sverige, Finland och Baltikum, och sysselsätter cirka 780 anställda som hjälper till att skapa en årlig omsättning på cirka 9 miljarder dkr. Nic. Christiansen Gruppens huvudsakliga verksamhet är import av Hyundai i Danmark och Sverige, Honda i Finland och Baltikum, Land Rover och Jaguar i Skandinavien, finansbolaget NCG Finans, Leasingföretag SimplyGo och tre återförsäljarkedjor; British MotorGroup, Terminalen och Bayern AutoGroup.