Hyresgästföreningen södra Skåne söker medlemsrekryterare

Hyresgästföreningen södra Skåne söker medlemsrekryterare

Varje dag bidrar Hyresgästföreningen, dess förtroendevalda, anställda och medlemmar till att förbättra boendet för människor. Det har vi gjort under många år, och vi vill fortsätta verka för hyresgästers intressen, rättigheter och möjligheter att påverka sitt boende också i framtiden.

Nu behöver vi förstärkning och söker medlemsrekryterare till
Hyresgästföreningen i södra Skåne.

Som medlemsrekryterare är du i många fall den första kontakt som människor har med Hyresgästföreningen. Du kommer att ingå i vår medlemsrekryteringsorganisation och din huvuduppgift blir att genom uppsökande verksamhet, främst genom hembesök, rekrytera medlemmar så att vi blir fler och starkare som organisation. Din bas kommer att vara på vårt regionkontor i centrala Malmö men har hela regionen som arbetsfält, det vill säga södra halvan av Skåne.

Tjänsten är på heltid och arbetstiden är förlagd till eftermiddagar och kvällar. Lönen är provisionsbaserad med en garantilön under de första sex månaderna. Provanställning tillämpas. Tjänsten kommer att tillsättas så snart som möjligt. Eftersom arbetet innebär resor i regionen är det ett krav att du har B-körkort. Har du dessutom tillgång till bil ses det som meriterande.

För att passa in som
medlemsrekryterare bör du:


·
Ha erfarenhet av mål- och resultatinriktad försäljning

·
Vara självständig och uthållig

·
Ha god förmåga att kommunicera och ha ett serviceinriktat arbetssätt

I övrigt är det viktigt att du har hög social kompetens och tycker om mötet med människor samt att du delar våra värderingar och har ett engagemang för de frågor som Hyresgästföreningen driver.

Det är meriterande om du har god kännedom om bostadssektorn och/eller erfarenhet från en ideell organisation. Eftersom många av våra medlemmar har annan etnisk och kulturell bakgrund är det värdefullt för oss om du också har sådan bakgrund eller erfarenhet av det. Vi ser mycket positivt på att du förstår och talar arabiska men det är också viktigt att du hanterar det svenska språket.

Vi kan erbjuda:

·
Ett lönsamt arbete när du uppnår dina uppsatta mål

·
Ett socialt och utvecklande arbete med daglig kontakt med hyresgäster

·
Bra anställningsvillkor och förmåner

·
Bra kunskapsöverföring från kolleger och intern utbildning

Vi rekryterar löpande, ansök därav så snart som möjligt.
Sista ansökningsdag är 31 oktober 2019.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta
Johan Perup, enhetschef på enhet medlemsrekrytering, tel. 0702-633630 eller personaladministratör Frida Jönsson, tel. 010-459 2323. Fackliga kontaktpersoner; SACO: Christian Lundberg, 010-459 23 34, Handels: Diana Norgren tel. 0703-42 02 60,
Journalistförbundet: Kristina Wahlgren, tel. 010-459 23 63.

Hyresgästföreningen är indelad i nio regioner över hela landet. Arbetet och behoven kan se olika ut beroende på geografiskt område.
Alla regioner samordnar de insatser som behövs för respektive distrikt och här finns all expertis samlad i form av jurister, förhandlare och verksamhetsutvecklare.
Som organisation brinner vi för att alla ska ha rätt till en god bostad till rimlig kostnad.

Region södra Skåne har sitt regionkontor i Malmö och omfattar Burlöv,
Lomma, Lund, Malmö, Simrishamn, Sjöbo, Skurup, Staffanstorp, Svedala, Tomelilla,
Trelleborg, Vellinge och Ystad. I regionen har vi cirka 40 000 medlemmar och 50 anställda
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Fastighet, Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (9 dagar kvar)