Administratör till Hyresgästföreningen

Administratör till Hyresgästföreningen

Om tjänsten
I tjänsten som administratör på Hyresgästföreningen i Malmö kommer ditt dagliga arbete främst innebära ärendehantering av fastighets- och förhandlingsuppgifter. Du kommer bland annat registrera och uppdatera diverse olika uppgifter i ärendehanteringssystem samt göra utskick till befintliga hyresgäster. Vi söker dig som är flexibel och prestigelös och snabbt kan ställa om mellan olika typer av arbetsuppgifter.

Det är en heltidstjänst med omgående start. Uppdraget sträcker sig sommaren ut. Arbetstiderna är måndag-fredag, dagtid.

Om dig
Vi söker dig som har vana av administrativt arbete sedan tidigare. Har du dessutom arbetat inom fastighetsbranschen eller i någon form utav ärendehanteringssystem sedan tidigare är detta en merit. Vana av Exel är ett krav och vi söker även dig som har ett gott sifferminne samt ett sinne för detaljer. Du är noggrann, strukturerad men kan samtidigt arbeta effektivt och i ett högt tempo.

Viktigt för tjänsten är:
  • Att du arbetar självständigt och ansvarsfullt
  • Att du är strukturerad, analytisk och noggrann i ditt arbetssätt
  • Att du arbetat i Excel tidigare
  • Gott sifferminne och öga för detaljer
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som administratör är ett konsultuppdrag med omgående start. Uppdraget sträcker sig sommaren ut. För rätt person finns det möjlighet till anställning eller förlängning när uppdraget löper ut. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Ansökningsperioden är igång så sök tjänsten redan idag! Urval och rekryteringsprocessen pågår löpande.

Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju. Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Ida-Maria Karlsson via 0736 84 72 91 eller på mail ida-maria.karlsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10. Välkommen med din ansökan!

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 8 maj 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.