Platschef till Hydroscand i Malmö

Platschef till Hydroscand i Malmö

Drivs du av att se resultat och motivera andra att följa din väg? Vill du vara en del av ett växande familjeföretag, där din roll är att utveckla Hydroscands verksamhet med hjälp av ditt ledarskap? Då kan det vara dig vi söker som platschef för Hydroscand i Malmö.

Vad innebär tjänsten?
Som platschef ansvarar du för butiksmedarbetarna i Malmö samt att styra och planera verksamheten, för att nå uppsatta budgetmål. Du ansvarar för det dagliga arbetet i butik samt övrig verksamhet, som tillhör det operativa och strategiska arbetet på filial. Att vid behov arbeta i butiken tillsammans med ditt team ser vi som en självklarhet.

Genom ett strategiskt, engagerat och tydligt ledarskap jobbar du för att utveckla ditt team, arbetsklimatet samt verka för att utveckla försäljningen i området.

Du kommer till stor del att befinna dig på plats i butiken men även vara delaktig i företagets olika marknadsaktiviteter och besöka kunder. Du arbetar aktivt med företagets utveckling och bidrar till att det förändras i takt med våra kunders önskemål och krav, något vi tror görs bäst genom ett nära samarbete med våra kunder.

Du rapporterar till regionchefen för Skåne. Malmöbutiken består idag av sex butiksmedarbetare, tre servicetekniker och en fältsäljare.

Vi erbjuder
En rolig och varierande arbetsmiljö med en familjär känsla där vi hjälps åt. Vi på Hydroscand värnar om våra medarbetare och erbjuder både interna och externa utbildningar. Hos oss får du ett arbete med mycket kundkontakt och goda utvecklingsmöjligheter, på ett svenskt familjeföretag som är verksamt i över 20 länder globalt.

Vem är du?
För att trivas i rollen som platschef hos oss på Hydroscand bör du ha ett tekniskt intresse, gärna verkstads-/industribakgrund och besitta goda ledaregenskaper. Du bör även vara lösningsorienterad, handlingskraftig och ha en affärsmässig inställning med intresse för försäljning.

Vi förutsätter att du är målinriktad samt har tidigare erfarenhet av personalansvar och försäljning. Vi ser gärna att du har kännedom kring lokala företag och industrier i Malmö med omnejd.

B-körkort är ett krav. Tidigare branscherfarenhet är meriterande.

Vi lägger även stor vikt vid förmågan att överblicka helheten, att skapa ett gott arbetsklimat och även kunna engagera dina medarbetare. Det är också viktigt att du delar vår ambition att alltid sätta kunden i fokus.

Hydroscand arbetar aktivt för att främja mångfald i alla led och strävar efter en jämnare könsfördelning inom företaget. Därför uppmuntrar vi en mångfald av sökande till alla våra tjänster.

Är du intresserad?
För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Conny Hansen (regionchef) på telefon: 0451-38 84 86.

Sista ansökningsdag är den 15 december 2022 men urval sker löpande, dröj därför inte med din ansökan.

Vi avböjer, vänligt men bestämt, kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag. För mer företagsinformation, vänligen besök hydroscand.se
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 23 jan 2023 (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hydroscand är ett svenskt familjeföretag som under de senaste 50 åren har vuxit kraftigt, såväl inom Sveriges gränser som globalt. Sedan starten i källarlokalen 1969, har företaget vuxit till en global koncern, med verksamhet i 20 länder. Idag är Hydroscand marknadsledande inom slang och ledningskomponenter och trots att företaget vuxit så pass kraftigt, är vi stolta över att vi har kvar samma familjära kultur som alltid har genomsyrat företaget.

När du blir en del av oss, kastas du in i en värld av slangar som finns nästan överallt. Våra slangar och ledningskomponenter används inom hydraulik, pneumatik och industri och är en viktig kugge för att samhället i stort ska kunna fungera.