Hungrig ekonomiansvarig sökes!

Hungrig ekonomiansvarig sökes!

Om kundföretaget

Hungrig.se är 2017 års Gasellvinnare och är ett företag i otrolig tillväxtfas, verksamma i 23 städer i Sverige samt på den internationella marknaden så som Polen och Danmark. Hungrig.se (De) går under huvudbolaget RestaurangOnline som är ett svenskt företag där det erbjuds skräddarsydda e-handelslösningar för restaurangbranschen. Som företag är det otrolig fokus på medarbetaren där du kommer till en trevlig arbetsplats där gemensamma luncher, aktiviteter och utveckling värdesätts och prioriteras. Du kan förvänta dig ett härligt team med 30 härliga kollegor där du sitter centralt beläget i Lund.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är av varierande och täcker stora delar av ekonomiansvaret där det krävs att du är självständig och trygg i dig själv. Du rapporterar till närmsta chef och bidrar med din kunskap i beslutsfattandet.

Dina arbetsuppgifter består av följande:
  • Löpande bokföring
  • Lönehantering
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Redovisning
  • Fakturering
  • In- och utbetalningar
  • Bokslut (årsredovisning och inkomstdeklaration)
  • Månadsrapportering till ledning
  • Budgetprognoser med uppföljning
Din profil

Vi söker en person med ekonomexamen och minst 3 års erfarenhet av ekonomiarbete. Har du jobbat med VISMA och Excel ser vi detta som en stor fördel. Eftersom Hungrig.se planerar att expandera till den danska marknaden, är det meriterande om du har erfarenhet av arbete med danska bolag.
Som person är du strukturerad och gillar att planera och strukturera upp ditt arbete för att känna att du har kontroll. Du tycker om att ta ansvar och vara en viktig del i ett bolag. Därför är det viktigt att du är kvalitetsmedveten och har ett effektivitetstänk, samtidigt som du tycker det är kul att få förtroendet att fatta egna beslut.

Du kommer i ditt arbete ha kontakt både på nationell men även internationell nivå, därav är det viktigt att kunna prata svenska och engelska obehindrat.
Sist men inte minst, för att passa in i gänget på Hungrig.se ska du ha ett leende på läpparna, vilket utlovas från deras håll!

Tveka inte att ansöka om du känner igen dig!

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 43 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Negin Entezarjou
Telefon 0762636667
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 31 juli (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se