TRE ENGAGERADE RESEARCH ENGINEERS

TRE ENGAGERADE RESEARCH ENGINEERS

Vill du arbeta i ett välskött, framgångsrikt och växande företag med högt i takt och korta beslutsvägar? Är du ansvarsfull och tycker om att arbeta med projekt från ax till limpa? Tycker du om en varierande vardag med omväxlande projekt och trevliga kollegor? Då kan detta vara rätt möjlighet för dig. Just nu söker vi tre nyfikna, engagerade och motiverade Research Engineers som vill vara med på vår tillväxtresa.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden
Vi arbetar främst inom området heterogen katalys och täcker allt från forskning, utveckling och produktion. I dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden ingår att:
  • Arbeta med forsknings- och utvecklingsprojekt från början till slut
  • Sätta upp och utföra experimentella tester
  • Vara med i uppskalningsprocessen av produkter från R&D till fullskalig produktion
  • Självständigt och i team driva igenom nya utvecklingsprojekt
  • Dokumentation
Tjänsten är på heltid med placering i Tygelsjö (ca 10 km söder om Malmö).

Kvalifikationer och personlighet
Troligtvis är du nyutexaminerad civilingenjör eller högskoleingenjör inom kemiteknik, bioteknik, miljöteknik, ekosystemteknik eller dylikt. Alternativt har du relevant arbetslivserfarenhet som laboratorieassistent, forskningsingenjör, doktorand/forskare eller liknande. Oavsett bakgrund har du goda kunskaper i MS Office, talar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat och är duktig på att dokumentera dina resultat.

Utmärkande för din personlighet är att du är initiativrik, noggrann, hands-on, drivande samt projekt- och lösningsorienterad. Detta toppar du med en positiv attityd och prestigelös inställning.

För att kunna trivas och göra ett bra jobb hos oss är affärsmässighet, teamwork och viljan att dela med dig av kunskap och kompetens helt avgörande.

Kontakt och ansökan
I det här uppdraget samarbetar vi med rekryteringsföretaget ComCube. Är du intresserad och stämmer in på profilen skickar du in en personlig presentation och ditt CV på svenska där du tydligt beskriver dina erfarenheter och kompetenser inom ovanstående områden och varför du är intresserad av tjänsten. Du ska också specificera ev. erfarenhet som kan vara extra relevant för den här tjänsten. Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Helena Heijmink via 070-554 03 42 alt. helena.heijmink@comcube.se eller Helena Fransson via 070-554 05 04. Vi arbetar med urvalet löpande. Du ansöker om tjänsten genom denna länk: https://comcube.varbi.com/what:job/jobID:381170/?lang=se

Vi tar endast emot ansökningar via denna länk. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Hulteberg Chemistry & Engineering AB, Research Engineer, Forskningsingenjör, Laboratorieassistent, Civilingenjör, kemiteknik, bioteknik, miljöteknik, ekosystemteknik
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.comcube.se/
Sista ansökningsdag 9 apr 2021 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hulteberg Chemistry & Engineering AB är ett svenskt, privatägt företag som specialiserar sig på forskning, utveckling och produktion av heterogena katalysatorer. Företaget grundades 2006 och kundkretsen är spridd över olika delar av världen. Vi är baserade i Tygelsjö, strax utanför Malmö, och har i dagsläget 10 anställda och en omsättning på cirka 25 MSEK. Sedan start har medarbetare på Hulteberg arbetat med att ta katalysatorformuleringar och teknik från labbskala till marknad. Vi är just nu i en växande fas och arbetar aktivt med kunder i övergången från fossila bränslen till en grönare miljö. Välkommen att läsa mer om oss på www.hulteberg.com