Regionchef Bilförsäljning

Regionchef Bilförsäljning

Dina arbetsuppgifter

Som regionchef för vår södra region, har du ansvaret för att leda och stödja våra återförsäljare gällande bilförsäljning. För oss är det viktigt att ha ett nära och bra samarbete med våra återförsäljare, du kommer därför regelbundet besöka deras anläggningar. Du kommer att tillsammans med återförsäljaren planera och arbeta för att uppnå överenskomna säljmål och uppsatta KPI'er, och sätta in nödvändiga åtgärder där behov finns. Med din hjälp ökar de sin försäljning och lönsamhet, och skapar nöjda samt återkommande kunder.

Regionchefsrollen är mycket självständig och du kommer själv planera din arbetsdag. Du kommer att ingå i en fältstyrka med flera regionchefer och med hjälp av er samlade kompetens och ert nära samarbete kommer ni tillsammans att utveckla en framgångsrik fordonsaffär. Därför blir din roll hos oss mycket viktig. Tjänsten innebär att du utgår från Södra Sverige.

Din profil

För att lyckas i rollen behöver du ha gedigen erfarenhet av bilbranschen. Du har mycket god förståelse för nybilsförsäljning och har förmodligen också arbetat strategiskt inom försäljning. Har du en liknande roll i dag eller erfarenhet av en resande fältroll ses det som mycket meriterande. Vi ser också gärna att du är högskoleutbildad inom relevant område, gärna ekonomi eller teknik. En förutsättning är att du talar och skriver flytande svenska och engelska samt har god systemförståelse och kunskaper i MS Office.

Du är en självständig person och en problemlösare som är van att prioritera tid och insats. Du brinner för fordonsaffären i sin helhet och har ett starkt affärssinne. Du är en drivande och coachande person som inger förtroende och trivs i en relationsbyggande roll. Sist men inte minst delar du naturligtvis också vårt stora intresse för fordonsbranschen.

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor om tjänsten och processen besvaras av regionchef Johanna Andersson på 0706226448 alt johanna.andersson@autorekrytering.se. Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Johanna Andersson
Telefon 040-655 97 00
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Svensk Autorekrytering
Sista ansökningsdag 9 maj 2019 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Honda är ett japanskt ägt företag som grundades 1948 av Soichiro Honda och vi är världens största motortillverkare. Vi är ett företag byggt på drömmar. Drömmar som inspirerar oss att skapa innovativa produkter som förbättrar människors rörlighet och kommer till nytta i samhället. Vi ser "The Power of Dreams" som ett sätt att tänka, som inspirerar och vägleder oss framåt. Styrkan i vårt företag kommer från den filosofin, och baseras på vår grundare Soichiro Hondas vision. För varje dröm som förverkligas uppstår det en ny, som utmanar oss att inte bara drömma om det omöjliga utan också att uppnå det.

Honda Nordic (Honda Motor Europe Ltd. Filial Sverige) är en filial till Honda Motor Europe med placering i Malmö vars huvudsakliga uppgift är att ge service till Hondas kontor i Danmark, Norge och Sverige.

Vi rekryterar nu en regionchef för vårt södra distrikt.