Sales Operations Specialist

Sales Operations Specialist

Dina arbetsuppgifter

Vår säljavdelning utgör navet i vår fordonsaffär och med deras hjälp säkerställer vi attraktiva bilar till rätt pris och positionering. Din insats skall leda oss och våra återförsäljare till ytterligare förbättrad lönsamhet, kundnöjdhet och växande marknadsandelar. Avdelningen består idag ut av sex personer; Country Manager, två regionchefer och tre Sales specialister.

Som Sales Operations Specialist utgör du en av hörnstenarna i vårt försäljningsteam. Dina arbetsuppgifter kommer som bas bestå av försäljningsplanering, marknadsanalyser, prognostisering och uppföljning på viktiga nyckeltal för försäljningen. Du kommer också att jobba med biltillgång, lagersituation och reservation. I din roll kommer du vara delaktig i planering och genomförande av våra nymodellslanseringar.

Du kommer att vara en viktig support åt våra regionchefer och Country Manager gällande löpande statistik, analyser av finansiell data och diverse kvalitetsrapporter.

Rollen innebär att du är baserad på vårt huvudkontor i Malmö och du rapporterar till Country Manager.

Din profil

För att lyckas i rollen har du en tidigare erfarenhet från bilbranschen och erfarenhet av en stöttande och supporterande roll som innefattar en stor mängd datahantering och systemanvändning. Kanske har du tidigare arbetat som produktspecialist, regionchef eller sälj-logistik koordinator? Du är en van dator- och systemanvändare och har starka kunskaper i MS Office, framför allt i Excel. Vidare behärskar du svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person är du administrativ och noggrann med god förmåga att prioritera tid och insats. Du är ansvarsfull, flexibel samt strukturerad och trivs i en roll som innefattar nära samarbete med både direkta teammedlemmar och övriga avdelningar. Hos oss finner du ett sammansvetsat och härligt team som ställer upp för varandra och självklart utgör du liksom oss en social lagspelare med nära till skratt.

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor om tjänsten och processen besvaras av Johanna Andersson 0706 22 64 48 och Maria Abrahamsson 0707 89 85 81. Intervjuer kommer att ske löpnade och tjänsten kan komma att tillsättas innan slutdatum. Skicka in ditt CV och personliga brev så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Johanna Andersson
Telefon 040-655 97 00
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Svensk Autorekrytering
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Honda är ett japanskt ägt företag som grundades 1948 av Soichiro Honda och vi är världens största motortillverkare. Vi är ett företag byggt på drömmar. Drömmar som inspirerar oss att skapa innovativa produkter som förbättrar människors rörlighet och kommer till nytta i samhället. Vi ser "The Power of Dreams" som ett sätt att tänka, som inspirerar och vägleder oss framåt. Styrkan i vårt företag kommer från den filosofin, och baseras på vår grundare Soichiro Hondas vision. För varje dröm som förverkligas uppstår det en ny, som utmanar oss att inte bara drömma om det omöjliga utan också att uppnå det.

Honda Nordic (Honda Motor Europe Ltd. Filial Sverige) är en filial till Honda Motor Europe med placering i Malmö vars huvudsakliga uppgift är att ge service till Hondas kontor i Danmark, Norge och Sverige.

Vi rekryterar nu en Sales Operations Specialist till vårt Honda Sverige kontor i Malmö.