Business Planning Specialist till Honda i Malmö

Business Planning Specialist till Honda i Malmö

Honda är ett japansktägt företag som grundades 1948 av Soichiro Honda och vi är världens största motortillverkare.
Vi är ett företag byggt på drömmar. Drömmar som inspirerar oss att skapa innovativa produkter som förbättrar människors rörlighet och kommer till nytta i samhället. Vi ser "The Power of Dreams" som ett sätt att tänka, som inspirerar och vägleder oss framåt. Styrkan i vårt företag kommer från den filosofin, och baseras på vår grundare Soichiro Hondas vision. För varje dröm som förverkligas uppstår det en ny, som utmanar oss att inte bara drömma om det omöjliga utan också att uppnå det.
Honda Nordic (Honda Motor Europe Ltd. Filial Sverige) är en filial till Honda Motor Europe med placering i Malmö vars huvudsakliga uppgift är att ge service till Hondas kontor i Danmark, Norge och Sverige.
http://www.honda.se

En möjlighet att bli en del av Nordic Sales teamet på Honda har öppnat sig! Nu har du chansen att jobba i en spännande controllerroll, med många kontaktytor, på ett globalt bolag. Honda Nordic rekryterar nu en Business Planning Specialist till det nordiska huvudkontoret i Malmö.

Vad erbjuds du?

Här erbjuds du en varierande vardag och tillsammans med ett drivet team om fyra personer jobbar ni för Honda Nordics affärsområde som innefattar de nordiska länderna, Sverige, Norge och Danmark. Du agerar affärsstöd för beslutsfattare runt om i organisationen vad gäller marknad och försäljning och dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av:
  • Leda budgetprocessen för ditt område
  • Uppföljning och analys av finansiella resultat
  • Månadsvis rapportering
  • Sammanställa och presentera utfall för ledningsgruppen
  • Arbeta proaktivt för att ständigt förbättra processer och rutiner
  • Leda prissättningsprocessen för nya modeller
  • Leda ad- hoc projekt
  • Utveckla processen kring kampanjer och övriga erbjudanden
I denna tjänst rapporterar du till Honda Nordic Automobile Sales Manager.

Här läggs stort fokus på intäkter och uppföljning av resultat och en förväntan finns att du ska jobba proaktivt och att våga ta actions på utfall. Honda uppmuntrar nya idéer och förbättringsförslag är välkomna. En del resor kan förekomma, i huvudsak till England där Honda har sitt Huvudkontor för Europa.

Vem är du?

För att trivas i denna roll har du lätt för att lära och du skapar dig snabbt en överblick eftersom du är nyfiken och analytiskt lagd. Här välkomnas egna initiativ och nytänkande förslag samtidigt som du har en realistisk syn på förändringar.

Du är civilekonom eller motsvarande och har ett intresse för siffror. Du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har ett stort intresse av system. Engelska är koncernspråket och du behärskar detta såväl som svenska i både tal och skrift.

Som person är du flexibel och har lätt för att strukturera upp ditt arbete. Du skapar dig snabbt ett förtroende och drivs av den dagliga kontakten runt om i organisationen.

Hur gör jag nu?

Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar Honda med MPYA Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Johanna Andersson på tel. 070-6555730 eller johanna.andersson@mpya.se

Ansökan sker via www.mpyafinance.se.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Mpya Finance AB
Hemsida https://mpyafinance.se
Sista ansökningsdag 25 mars (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det krävs enastående människor för att erbjuda enastående tjänster inom ekonomi och finans. Vi på Mpya Finance älskar det vi gör och drivs av att leverera nytänkande, upptäcka möjligheter och se människan - det sista är en självklarhet och gör hela skillnaden!