Välkommen till nya Blocket Jobb   Det här är nytt

Kommunikatör för Holy Greens

Kommunikatör för Holy Greens

Är du en storyteller? Vi behöver din hjälp med att berätta vår story - från gröda till tallrik!

Mission
  • Du kommer självständigt att ta fram en tydlig kommunikationsplan samt arbeta både operativt och strategiskt för att etablera varumärket, Holy Greens, på marknaden
  • Skapa texter, bilder och video för internt och externt bruk; hemsida, sociala kanaler, internt nyhetsbrev, fysiska ytor i restaurang m.m.
  • Ansvara för att underhålla och driva trafik till våra kommunikationskanaler
  • Agera marknadsansvarig vid öppningar av nya restauranger
  • Ansvarig för styrningen av vår egen app (lanseras i januari) där vi kommunicerar direkt med våra kunder
  • Agera kontaktperson gentemot olika samarbetspartners så som app-företag, reklambyråer och mediahus
  • Trendsättare! Du ska ha fingret på pulsen inom branschen och i kombination med kreativt tänkande ta oss framåt!
Track record
Vi söker dig som har en relevant eftergymnasial utbildning inom kommunikation och/eller marknadsföring. Du har en stark redaktionell färdighet och flera års erfarenhet av att kommunicera livsstil, känslor och upplevelser.

Du kommer att ingå i vårt lilla ledningsteam som sitter i centrala Malmö varför det är viktigt att du har en vilja och förmåga att arbeta både praktiskt och strategisk med sociala kanaler. Det är mycket meriterande om du har arbetat på ett modernt, nystartat bolag och ansvarat för företagets kommunikation eller byggt upp/ förnyat ett företag kommunikationssätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet från ett entreprenörsbolag och trivs i ett ungt, snabbfotat och modernt bolag.

Du skall vilja ha kul på jobbet, trivas med ständig utveckling och sist men inte minst - du behöver vara djupt passionerad för Holy Greens och det vi står för!

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Holy Greens med KIMM/ Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Camilla Lundberg på camilla.lundberg@wise.se eller telefon 076 525 90 56.

För att ta reda på om du är den vi söker innehåller vår rekryteringsprocess både personlighetstester och intervjuer och såklart arbetsprover. Urvalet sker löpande och sista ansökningsdagen är den 20:e december.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation, Marknadschef, Direkt marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 20 dec (7 dagar kvar)