Holy greens söker en inspirerande och kommunikativ operativ chef - holy greens ab

Holy greens söker en inspirerande och kommunikativ operativ chef - holy greens ab

På Holy Greens arbetar vi sedan 2013 med att göra Sverige lite hälsosammare och gladare. Vill du vara med på vår resa? Vi växer så det knakar och söker just nu en Operativ Chef till huvudkontoret i centrala Malmö för ett föräldravikariat om ca 1 år.

Om rollen

Som Operativ Chef har du övergripande ansvar för Holy Greens totala driftverksamhet avseende befintliga såsom tillkommande enheter med målsättningen att driva, utveckla och förvalta dessa utifrån gällande strategi.

Du rapporterar till VD, sitter i ledningsgruppen för företaget och har för närvarande tre direktrapporterande - två Distriktschefer och en Kvalitetsansvarig. Du är den primära kontakten mellan ledningen och den operativa verksamheten. Vidare är du ytterst ansvarig för säkerställandet av produktkvalitet, bemanning, det operativa flödet samt att verksamheten drivs i enlighet med gällande avtal och lagstiftning kring exempelvis arbetsrättsfrågor och livsmedelshygien.

Tjänsten innebär också ekonomiskt ansvar (prognostisering och uppföljning på budget), personalansvar samt delansvar i produktsortiment och logistik.

Om dig

För att bli framgångsrik i rollen som Operativ Chef söker vi dig som kan leda och inspirera andra ledare att utvecklas och skapa förändring i linje med Holy Greens övergripande mission och tillväxtstrategi. Du är trygg i dig själv och din chefsroll, har ett förtroendeskapande och kommunikativt ledarskap med en förmåga att skapa teamkänsla och tillföra entusiasm.

Vi söker dig som har erfarenhet av rollen som Operativ Chef över en verksamhet med flertalet avdelningar/enheter och med vana att leda genom andra chefer som Distrikts- eller Regionchefer. Utöver ledarskapet behöver du också ha branscherfarenhet från snabbmat-, storköksdrift eller caféverksamheter.

Vidare är du är strukturerad, kvalitetsmedveten, ekonomiskt sinnad och noga med detaljerna samt har ett inbyggt helikopterperspektiv där du ser konsekvenserna av olika valmöjligheter långt innan någon annan gör det.

Då de är ett litet administrativt gäng på huvudkontoret ser dem också gärna att du är prestigelös, har en egen motor och därför gärna antar små sidoprojekt vid sidan om dina huvudsakliga ansvarsuppgifter. Du har goda kunskaper i MS Officepaketet och kunskap i Personalkollen är meriterande.

DÄRFÖR HOLY GREENS!

Vi är ett ungt, modernt och kraftigt växande företag med idag 150 anställda på våra elva enheter i Stockholm, Malmö, Helsingborg och Göteborg. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och en inspirerande arbetsmiljö med förmåner utöver det vanliga. Vi får ofta höra många stannar kvar hos Holy främst för de trevliga kollegorna men också för vår varierade arbetsmiljö och all kärlek vi får från våra gäster.

Övrig information

Tillträde: Föräldravikariat om ca 1 år med tillträde snarast dock senast mitten på juni 2019

Anställningsgrad: Heltid

Lön: Fast månadslön

Tjänsteställe: Norra Neptunigatan 11, Malmö

Följ holy greens

www.facebook.com/holygreens

www.instagram.com/holygreens

www.holygreens.se

Sökord: chef, operativ chef, distriktschef, regionchef, operationell chef, operativ ledare, café, restaurang, storkök, snabbmat, livsmedel, team manager, teamchef, Malmö, rekrytering, heltid,
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Chef & Ledning
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Rekrytering hanteras av Emploid AB
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EMPLOID startades med visionen att små- och medelstora företag förtjänar att få samma engagemang, kontinuitet och erfarenhet som de stora företagen får av rekrytering och bemanningsbranschen. Genom nätverksbaserade kontaktytor kommer vi identifiera precis rätt personalresurs för ditt företag, tillika drömjobbet för dig som vill vidare i karriären.