Holy greens söker ekonomiassistent - holy greens ab

Holy greens söker ekonomiassistent - holy greens ab

EMPLOID söker för Holy Greens räkning en nyfiken, prestigelös och initiativtagande person att axla rollen som ekonomiassistent på ett av de snabbast växande hälsoföretagen i landet.

Om Holy Greens

Holy Greens startades 2013 med målet att göra Sverige hälsosammare genom att erbjuda smakrika och kreativa sallader och juicer. De växer så det knakar (organiskt) och är nu i behov av ytterligare en hjälte.

Varför Holy Greens?

Holy Greens är ett ungt, modernt och växande företag med ca 170 anställda fördelat på huvudkontoret i Malmö och restaurangerna i Stockholm, Malmö, Helsingborg och Göteborg. Deras tillväxtresa erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och en inspirerande arbetsmiljö med hälsosamma förmåner. Här finns korta beslutsvägar, galet trevliga medarbetare och mycket kärlek från deras kunder.

Om rollen

Rollen som ekonomiassistent på Holy Greens innebär att du har möjlighet att skapa dig en komplett bild av hur företaget ser ut och erbjuder således rätt person chansen att förvärva ovärderlig kunskap. Ambitionen är helt enkelt att du ska bli bäst inom ekonomi!

Du kommer få arbeta i en bred och varierande roll där det förväntas att du som ekonomiassistent har en genuin vilja att förstå och bidra till verksamheten. Du kommer ha ett nära samarbete med ekonomichefen och kommer hjälpa till med det löpande ekonomiarbetet, högt som lågt. Detta innebär bland annat att du kommer arbeta med löpande bokföring, kund- och leverantörreskontra samt reseräkningar. Utöver detta kommer du ha en tät dialog med regionens distrikt- och restaurangchefer.

Förutom ekonomiska göromål innebär rollen att du kommer verka som lite utav en administratör för huvudkontoret. Inom en snar framtid kommer ett nytt affärssystem implementeras vilket du som ekonomiassistent kommer vara en del av.

Din profil

Huvudkontoret i Malmö genomsyras av den positivitet och nyfikenhet som dess 10 medarbetare genererar. Den starka tillväxten, det höga tempot och det moderna klimatet kräver att du är öppen för förändringar och har lätt för att ta till dig ny teknik och nya arbetssätt. Det är således av största vikt att du som person är nyfiken, vetgirig och har förmågan att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ.

Du är prestigelös och trivs som bäst när du har sociala kollegor att interagera med. Du ska kunna hantera många ansvarsområden samtidigt som du genomför ditt arbete på ett noggrant och strukturerat sätt utan att tappa bort något på vägen. Utöver detta krävs det att du:
  • Har en utbildning inom ekonomi från universitet eller yrkeshögskola
  • Har något eller några års erfarenhet inom branschen, gärna brett ekonomiarbete
  • Utmärkta kunskaper i Excel
Övrig information

Start: Omgående

Plats: Centralt i Malmö

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Ekonomiassistent, löpande redovisning, leverantörreskontra, kundreskontra, reseräkningar, ekonomi, ekonom, redovisning, redovisningsekonom, företagsekonomi, Malmö, rekrytering, tillsvidare, Lund
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Emploid AB
Sista ansökningsdag 17 dec 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EMPLOID startades med visionen att små- och medelstora företag förtjänar att få samma engagemang, kontinuitet och erfarenhet som de stora företagen får av rekrytering och bemanningsbranschen. Genom nätverksbaserade kontaktytor kommer vi identifiera precis rätt personalresurs för ditt företag, tillika drömjobbet för dig som vill vidare i karriären.