Projektingenjör - Hilti Svenska AB

Projektingenjör - Hilti Svenska AB

Om tjänsten

Som Projektingenjör på Hilti är du blir du involverad i några av Sveriges största byggprojekt i flera olika skeden. Genom ditt stora teknikintresse kombinerat med en passion för affärer och försäljning får du som Projektingenjör möjlighet att arbeta med innovativa lösningar med hjälp av Hiltis produkter, tjänster och programvara. Du arbetar både med uppsökande och långsiktig kundutveckling i de projekt du fokuserar på. Beroende på fas kan det betyda att du skapar relationer och säljer in Hiltis tekniska lösningar till beställare, konstruktörer och entreprenörer.

Mer specifikt innebär detta att du kommer arbeta med
  • Prospektera och etablera kontakt med nyckelpersoner i strategiskt viktiga projekt i tilldelat distrikt.
  • Erbjuda professionella tjänster, teknisk support / rådgivning och teknisk försäljning gentemot dessa nyckelpersoner i syfte att maximera projektframgång.
  • Sälja tekniska tjänster och programvara till intressenter i identifierade projekt.
  • Uppdragsleda beräknings- och projekteringstjänster
  • Tillhandahålla specifikationer, beräkningar och teknisk rådgivning till kunder och samarbetspartners.
Om dig

För den här tjänsten behöver du ha god kännedom och kunskaper av produktionsprocessen inom byggbranschen samt förståelse för vilka som är beslutsfattare inom den. Genom att du förstår ett bygges olika faser och prissättning har du rätt förutsättningar att driva ett framgångsrikt arbete gentemot dina kunder. Du är också van vid stora kontaktytor, direkt kundkontakt och besitter god affärsförståelse.

Utöver detta efterfrågas:
  • Eftergymnasial utbildning på minst högskolenivå inom bygg eller samhällsbyggnation
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Körkort B
För att vara framgångsrik i rollen har du ett stort personligt driv och vilja att nå uppsatta mål. Du har förmåga att kombinera strategi och långsiktighet med akut problemlösning i ditt arbete samt besitter god analytisk förmåga. Samarbete på cross-funktionell nivå är något du är van vid och därigenom har förmågan att kunna moderera, samla folk och driva arbetet framåt på ett framgångsrikt sätt med rätt personer. Du arbetar dessutom systematiskt för att nå framgång, har en ödmjuk inställning till ditt arbete och en hög grad av serviceförmåga.

Om Hilti

Hilti har sex av de senaste sju åren utsetts till Sveriges bästa arbetsplats i kategorin stora organisationer av Great Place to Work. Hilti förser den globala byggsektorn med branschledande verktyg, teknik, programvara och tjänster. Dom har en stolt historia, som byggts under 75 år, och ett starkt varumärke världen över, främst tack vare deras banbrytande produkter och exceptionella service. Med 30 000 människor i över 120 länder är dom en perfekt plats för dig att visa vad du går för, när du utvecklas, växer och formar din karriär. Med en omhändertagande och resultatinriktad kultur ger dom sina medarbetare alla möjligheter att utvecklas.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Malmö

Omfattning: Heltid

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Projektingenjör, Projektledare, Bygg, Arbetsledare, BIM, Arbetsledare, byggledare, produktionsledare, Installationssamordnare, BIM-samordnare, Projektledare underentreprenör, Projekteringsledare, Uppdragsledare, Malmö, Lund, Helsingborg, Trelleborg
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Emploid AB
Sista ansökningsdag 6 dec 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EMPLOID startades med visionen att små- och medelstora företag förtjänar att få samma engagemang, kontinuitet och erfarenhet som de stora företagen får av rekrytering och bemanningsbranschen. Genom nätverksbaserade kontaktytor kommer vi identifiera precis rätt personalresurs för ditt företag, tillika drömjobbet för dig som vill vidare i karriären.