Hermods söker Key account manager!

Hermods söker Key account manager!

Din utmaning

Gillar du att möta potentiella kunder och förstå deras behov? Har du ett brinnande intresse av försäljning? Hermods söker en Key account manager för våra företagsutbildningar. Ditt uppdrag är att möta befintliga och blivande kunder och att driva försäljningen i mål. Du kommer att arbeta nära Hermods övriga verksamheter för att sälja utbildningar till nya och befintliga företagskunder, såväl privata som offentliga.

Vi erbjuder dig

Vi tror på individens egna idéer och ansvar för att nå tydliga mål. Hermods erbjuder dig en flexibel och stimulerande arbetsplats där du ges goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Som en del av Sveriges största utbildningsföretag är karriärmöjligheterna hos oss stora, så varför inte ta chansen?

Din profil

Vi vill att du har tidigare erfarenhet av försäljning inom utbildningsbranschen. Har du erfarenhet av kommunal vuxenutbildning är det meriterande. Som person är du driven, social och brinner för att uppnå satta mål.

Anställningen

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Almega Utbildningsföretag/Tjänsteförbunden och fackförbunden Unionen/SI.

Är du intresserad? Välkommen med din ansökan!
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför din ansökan redan idag, dock senast den 30 oktober. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sök tjänsten via länken nedan. Vi tar inte emot ansökan via e-post.

Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Mathias Skalmstad, verksamhetschef för Hermods Privat- & Företagsutbildning, mathias.skalmstad@hermods.se, tel 08-410 251 16.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hermods grundades 1898 och är ett av Sveriges äldsta utbildningsföretag. Våra gymnasie- och vuxenutbildningar samt yrkeshögskolor hjälper årligen cirka 70 000 studerande och deltagare med utbildning och jobbmatchning.

Hermods är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildningsföretag.