Butiksmedarbetare med Färskvaruansvar, vikariat, till Hemköp Malmö Triangeln

Butiksmedarbetare med Färskvaruansvar, vikariat, till Hemköp Malmö Triangeln

På Hemköp Malmö Triangeln är vi stolta över att vara del av en framgångsrik verksamhet som präglas av matglädje och ett personligt kundbemötande. Våra kunder gillar vår butik och har näsa för kvalitet, något som gör vårt arbete stimulerande och roligt. Till vår färskvaruavdelning söker vi nu dig som har erfarenhet av att arbeta med färskvaror sedan tidigare. Tjänsten avser ett vikariat på heltid som väntas löpa fram till sommaren 2019 men med goda chanser till förlängning. Schemalagd arbetstid där även kvällar och helger förekommer.

Som Butiksmedarbetare får du ta stort eget ansvar för att våra kunder enkelt ska kunna hitta det de söker. Du ska se till att våra hyllor är välfyllda och att det är rent och snyggt i vår butik. Tillsammans med dina kollegor ska du ha fokus på positivt kundbemötande, försäljning och se till att vi håller högsta kvalitet. Du blir en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse. I utbyte kan vi lova goda utvecklingsmöjligheter i en organisation där vi vågar tänka i nya banor.

Att du är matintresserad, tycker om att jobba med kunder och försäljning är en förutsättning för rollen. För att trivas hos oss ska du även ha lätt för att jobba i team, vara noggrann och kvalitetsmedveten. Dessutom ska du gilla när tempot är högt. Tillsammans med dina kollegor ska du sköta den dagliga driften av butiken. Det innebär exempelvis att du är service- och försäljningsinriktad, men även att du har sinne för såväl detaljer som helhet.

Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Jakob Hofverberg, Butikschef, TEL 076-1090645 alternativt E-POST jakob.hofverberg@hemkop.se.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, men senast den 20 januari 2019. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag genom att klicka på Ansök nu! Det går inte att söka tjänsten via e-post.

Hemköps uppdrag är att inspirera till hållbar matglädje varje dag. Med fokus på färskvaror och kundmöten som guidar till medvetna val ska kundens förväntningar överträffas, både i butik och digitalt. Hemköp har närmare 200 butiker i Sverige, i Hemköps organisation ingår även Tempo med cirka 150 butiker. Hemköp ingår i Axfood, noterat på Nasdaq Stockholm. Läs gärna mer om oss på www.hemkop.se.
Mer info
Kontaktperson Hemköpskedjan AB
Telefon 0771-250250
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 20 jan (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hemköp är butikskedjan med ett sortiment specifikt anpassat för dem som bor på orten. Vill du ha ett serviceinriktat jobb som handlar om mat, människor och försäljning? Som Butiksmedarbetare får du arbeta i högt tempo, både på egen hand och tillsammans med ett team. Butiken är scenen och varje detalj en chans att göra skillnad. Är du redo att ta plats inom Hemköp, där kunden alltid står i centrum?