Säljare till Hemfrid

Säljare till Hemfrid

Hemfrid är Sveriges största (och första) företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster så som städning, trädgårdsservice och flytt. Med höga mål och stor potential att växa inom såväl B2B samt B2C-fältet söker vi nu dig med stort affärsintresse och engagemang att driva vår försäljning framåt.


Det här får du göra:


På Hemfrid har vi en stark och tydlig vision, vi vill göra livet lite enklare och få fler att trivas och må bra. Vi är stolta över att få ha hjälpt våra kunder i närmare 25 år med att skapa en mer hållbar vardag. Som Säljare på Hemfrid är du våra kunders första kontakt med bolaget och vårt ansikte utåt. Vårt största affärsområde idag är städning inom B2C-fältet, men vi satsar nu ytterligare även på att växa än mer inom våra tilläggstjänster samt B2B-affärer. Här kommer du ha en nyckelroll för Hemfrids fortsatta tillväxt inom Skåneregionen.

Som Säljare arbetar du självständigt och planerar dina säljbesök efter kundens önskemål. I rollen som Säljare kommer du både arbeta med varmkundsbearbetning såväl som kallkundsförsäljning, detta kräver därför ett stort driv och stort engagemang från dig som Säljare. Du kommer bearbeta kunderna i början av deras resa med Hemfrid genom telefonsamtal, videomöten samt personliga möten i våra kunders privata hem/ute hos företagen. Våra kunder finns över större delen av Skåne, vårt kontor är dock placerat centralt i Malmö.

I dina kundmöten genomför du en behovsanalys med kunden för att se vilken/vilka av Hemfrids tjänster som kan passa dem och du följer upp kundens behov tills avtal är signerat. Över tid arbetar du med merförsäljning mot befintlig kund. Dagliga frågor, av- och ombokning samt matchning med rätt Hemfridare (städare) har vi Bemanningschefer som ansvarar för. Med våra Bemanningschefer har du ett tätt samarbete för att vi tillsammans skall hitta bästa möjliga lösningarna för våra kunders behov.


Vi söker dig som är:


Affärsdriven, resultatorienterad och brinner för försäljning. Du sätter kunden i fokus och vill vara med oss på Hemfrid att skapa den mest omtänksamma kundupplevelsen. Att du är serviceinriktad är ett måste för tjänsten. Du kommer att trivas som Säljare hos oss på Hemfrid om du som person är flexibel och duktig på att ta egna initiativ då du arbetar självständigt i rollen och anpassar dina säljbesök utefter kunden önskemål för detta. Utöver detta ser vi att du:
  • Har god erfarenhet från försäljning, såväl B2B som B2C
  • Har god erfarenhet från service
  • Starkt meriterande om du arbetat med tjänsteförsäljning sedan tidigare
  • Goda språkkunskaper i svenska och engelska
  • Innehar B-körkort
  • God systemkunskap i Officepaketet, meriterande om du även arbetat i Salesforce sedan tidigare
  • Du behöver kunna arbeta flexibla arbetstider (för att möta våra kunders önskemål genomför vi säljbesök både vardagar dag/kväll samt helg)

Hemfrid erbjuder


Hos oss får du möjlighet att utvecklas i en organisation som har stor trovärdighet på marknaden och som aldrig står stilla. Som Säljare räknar vi med att du vill bidra med dina idéer och förbättringstänk, vilket du ges stora möjligheter till. Vi på Hemfrid vill alltid framåt, och har höga mål på tillväxt.

Självklart har vi kollektivavtal, individuell lönesättning och bonus i rollen som Säljare samt andra förmåner. Hemfrid har dessutom utsetts till ett av 2020-års Karriärföretag och har under åren fått ta emot utmärkelser så som Mäster-Gasell, ett av Sveriges 12 Best Managed Companies och har även tilldelats priset Digital Workplace Award.


Övrigt


Vi rekryterar löpande och tillsättning blir efter överenskommelse. Tjänsten är en heltidsanställning (100 %) fördelat vardagar dag/kväll samt ca en helg/varannan vecka.


Ansökan


Låter det spännande? Ansök redan idag, rekrytering sker löpande. Vi tar inte emot ansök via mail utan ber dig skicka in via vårt ansökningsformulär. För att kunna göra en så rättvis och objektiv bedömning som möjligt använder vi oss av urvalstester i denna rekrytering. Vid frågor om tjänsten eller processen kontakta Jessica Magnusson, HR-specialist: Jessica.magnusson@hemfrid.se.

Välkommen till Hemfrid!


Om Hemfrid


Hemfrid startade 1996 som enkel idé om hur fler ska orka mer. Vi är idag runt 2 300 medarbetare från över 40 olika länder över hela världen som hjälper våra kunder med städning, flytt, fönsterputs, hantverk och många andra tjänster i hemmet. Att förenkla vardagen för våra kunder är vår främsta drivkraft. Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi bedriver även verksamhet i Göteborg, Malmö, Linköping, Uppsala och Västerås med omnejd. Läs gärna mer om oss på hemfrid.se.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (1 dag kvar)