Områdeschef till Hemfrids Malmökontor

Områdeschef till Hemfrids Malmökontor

Hemfrid fortsätter växa och söker nu en områdeschef som vill vara med på vår tillväxtresa. Drivs du av ett arbete där kundupplevelser, ledarskap och försäljning är i fokus? Då kanske tjänsten som områdeschef hos oss är intressant för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som områdeschef har du en avgörande roll för att leverera en riktigt bra tjänsteupplevelse för våra kunder. I arbetsuppgifterna ingår kundansvar för våra kunder inom ett geografiskt område som du är i kontakt med via telefonsamtal samt mail. Dina huvudsakliga ansvarsuppgifter är: administrera nya kunder hos Hemfrid, hantera av- och ombokningar, lösa eventuella skador eller reklamationer, arbeta med merförsäljning, ansvara för kundavslut m.m. I din roll arbetar du aktivt mot företagets mål och KPI:er och rapporterar till Regionchef.

Utöver det operativa kundarbetet har du även ett chefsansvar för en bemanningschef. Ni arbetar mycket tätt inom teamet och kommunikation blir A och O. Det är bemanningschefen som är chef över våra hemfridare (städare) och leder den dagliga schemaplaneringen på lång och kort sikt med stöttning av dig.

Då vi är mitt i en tillväxtresa söker vi även dig som är nytänkande och vill utveckla och optimera våra drifsprocesser. Du ser problem, analyserar och operativt driver förbättringsarbetet, både självständigt, och tillsammans med övriga områdeschefer, bemanningschefer samt regionchef i Malmö. Tjänsten är på heltid måndag-fredag och arbetstiden är förlagd mellan kl. 08.00 - 17.00.


Vi letar efter dig som

På Hemfrid drivs vi av goda kundupplevelser, och ser därför att du är genuint intresserad av service och försäljning för att trivas i denna roll. Vi ser också att du är en organiserad lagspelare med högt engagemang och lätt till skratt. Du är nytänkande, entreprenöriell och gillar att lösa problem. Utöver detta söker vi dig som:
 • Har flera års erfarenhet av att arbeta inom service och försäljning
 • Har minst tre års erfarenhet från en ledande befattning
 • Haft kundansvar, och gärna arbetat med B2C
 • Är förbättrings- och resultatdriven
 • Vill jobba på ett företag under tillväxt, där det händer saker hela tiden

Vi erbjuder

 • Självständigt och utvecklande arbete
 • Möjlighet att driva ditt område mot nya mål
 • Personlig utveckling i service och ledarskap
 • En mångkulturell organisation med stor trovärdighet på marknaden
 • Att vara med på Hemfrids tillväxtresa att ta tjänster i hemmet till nästa nivå
 • Självfallet har vi också kollektivavtal, friskvårdsbidrag, personalrabatter och tillämpar individuell lönesättning... och vi vill ha kul under tiden genom sociala aktiviteter! :)
Övrigt
Vi sitter i härliga lokaler vid Malmö Centralstation (Norra Vallgatan 80). Tillsammans med dina 12 Malmökollegor driver ni Hemfrids Skåneregion. Hemfrids huvudkontor är i Stockholm dit resor sker under introduktion och ev. kickoffer.

Ansökan

Vill du bli en del i vårt team? Ansök redan idag, rekrytering sker löpande. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Vi tar inte emot ansök via mail utan ber dig skicka in via vårt ansökningsformulär.

För att kunna göra en så rättvis och objektiv bedömning som möjligt använder vi oss av urvalstester i denna rekrytering. Vid frågor om tjänsten eller processen kontakta Jessica Magnusson, Rekryteringsansvarig: Jessica.magnusson@hemfrid.se.

Välkommen till Hemfrid!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 okt 2019 (3 dagar kvar)