Områdeschef till Hemfrid i Malmö

Områdeschef till Hemfrid i Malmö

Hemfrid är företaget som har varit med att bygga en helt ny bransch, hushållsnära tjänster. Med många nya projekt och utmaningar framför oss söker vi nu Dig som trivs i en roll med personalansvar, schemaplanering och som brinner för kundservice!

Dina arbetsuppgifter

Som Områdeschef inom våra tilläggsaffärer har du helhetsansvar för drift, resultat och leverans i vårt engångsområde. Du har personalansvar för medarbetare som arbetar inom våra olika tilläggsaffärer och leder på distans då våra Hemfridare (städare) arbetar ute hos våra kunder. Du har fullt ansvar i din ledarroll vilket ställer krav på ett högt engagemang och vilja att utveckla och driva dina medarbetare framåt.

Du kommer bland annat arbeta med:
  • Att optimera logistiken, kvalitetssäkra vår tjänst och hantera kundärenden
  • Personalansvar för ca 20-30 medarbetare inom bla städning, fönsterputs, barnpassning och flyttservice
  • Merförsäljning och maximera kundupplevelse
  • Reklamationer/skador samt av- och ombokningar av våra tjänster
En stor del av din tjänst innebär personalplanering genom schemaläggning på kort samt lång sikt. Du kommer ta morgonens varierande utmaningar och ersätta vakanser, planera in Hemfridare hos våra kunder utifrån deras behov och ser till att vårt resursbehov matchar vårt kundinflöde utifrån våra hög- och lågsäsonger. Du har en nyckelroll för att alltid leverera bästa service mot våra kunder. Rollen är mycket operativ och ingen dag är den andra lik.

Du rapporterar till Affärsområdeschef och följs upp på KPI:er så som TB1, omsättning och måltal kopplade till schema och personal. Som Områdeschef är samarbetet med dina kollegor inom vår kärnaffär Abonnemangsaffären.


Din profil


Vi söker dig som känner lika stort engagemang för att dina kunder ska bli nöjda som att ditt team ska vara motiverat. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är lösningsorienterad, strukturerad och gillar utmaningar. Du trivs med att jobba i ett högt tempo och känner dig bekväm med förändringar. Du är duktig på att peppa dina medarbetare och du värdesätter de kvaliteter som företagets mångfald tillför verksamheten och bidrar med en god stämning på kontoret.

Utöver detta ser vi gärna att du har:
  • God erfarenhet inom servicebranschen
  • Arbetat i en ledande befattning
  • Erfarenhet av ITsystem inom exempelvis schemaläggning eller motsvarande
  • Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
Vi erbjuder

Hos oss får du möjlighet att utvecklas i en organisation som har stor trovärdighet på marknaden och som aldrig står stilla. Som Områdeschef räknar vi med att du vill bidra med dina idéer och förbättringstänk, vilket du ges stora möjligheter till. Vi bjuder gärna in interna som externa föreläsare/utbildare för att utvecklas och har sedan 2018 satsat på Franklin Coveys ledarskapsprogram "7 goda vanor" för att skapa en kompass för ett bra och professionellt förhållningssätt och stärka grunden för en gemensam företagskultur. För dig som ledare erbjuder vi även flera chefsutbildningar internt. Självklart har vi kollektivavtal, individuell lönesättning, goda förmåner och sociala aktiviteter.

Hemfrid har dessutom utsetts till ett av 2020-års Karriärföretag och har under 2019 fått ta emot utmärkelser så som Mäster-Gasell, ett av Sveriges 12 Best Managed Companies och har även tilldelats priset Digital Workplace Award.


Ansökan


Har du kommit såhär långt? Då låter kanske ovan beskrivning som något för dig! Välkommen att skicka in din ansökan via vårt ansökningsformulär.

För att kunna göra en så rättvis och objektiv bedömning som möjligt använder vi oss av urvalstester i denna rekrytering. Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Natalia Dusant (natalia.dusant@hemfrid.se)

Tjänsten är på heltid 100 % och arbetstiden är förlagd måndag-fredag 08-17. Vi sitter i härliga lokaler på Norra vallgatan 80, i centrala Malmö.

Välkommen till Hemfrid!


Om Hemfrid


Hemfrid startade 1996 som enkel idé om hur fler ska orka mer. Vi är idag runt 2 400 medarbetare från över 40 olika länder över hela världen som hjälper våra kunder med städning, barnpassning, flytt, fönsterputs och många andra tjänster i hemmet. Att förenkla vardagen för våra kunder är vår främsta drivkraft. Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi bedriver även verksamhet i Göteborg, Malmö, Linköping, Uppsala och Västerås med omnejd. Läs gärna mer om oss på hemfrid.se.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 jan 2020 (8 dagar kvar)