Hemfrid söker Hantverkare i Malmö

Hemfrid söker Hantverkare i Malmö

HEMFRID SÖKER DIG SOM VILL ARBETA SOM HANTVERKARE I MALMÖ MED OMNEJD!

Som Hantverkare på Hemfrid kommer du att utföra enklare hantverksjobb i våra kunders privata hem och ge dina kunder service i världsklass!

Enklare hantverk i privata hem

Som Hantverkare på Hemfrid kommer du hjälpa våra kunder med enklare hantverk. Du kommer att ha ett varierande arbete där du bland annat kommer att montera ihop möbler, sätta upp hyllor, måla, tapetsera och hantera olika typer av lättare hantverksuppdrag. Det kan även förekomma enklare snickerier samt installation av maskinvara. Du arbetar självständigt och utför engångsuppdrag hos våra kunder. Vi söker dig som kan arbeta flexibla arbetstider måndag-fredag mellan kl 8-17 samt även kvällar och helger vid behov. Du har god kontakt med din Områdeschef som varje vecka skickar information om dina arbetstider, dina arbetsuppgifter och kundinformation via Hemfrids mobilapp.

På Hemfrid är våra värdeord Nytänkande, Kunniga, Stort hjärta och Engagemang. Vi tror på Kunskap, Innovation och Flexibilitet - för dig som anställd och för våra kunder. På Hemfrid är vi stolta över att ha en kvalitets- och servicekultur i världsklass!

Vi letar efter dig som;

Vi tror att du är initiativrik, ansvarstagande och noggrann när du utför ditt arbete. Du är händig och väl bekant med dina arbetsverktyg som krävs för rollen. Vi tror även att du är serviceminded och tar ett naturligt ansvar för att kundens ägodelar hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Vidare tror vi att du;
  • Har dokumenterad erfarenhet av hantverk, snickeri, måleri eller motsvarande
  • Har körkort B och tillgång till egen bil
  • Hanterar svenska obehindrat i tal och skrift
Vi erbjuder dig;
  • Timanställning med flexibla arbetstider efter våra kunders behov
  • Kollektivavtal
  • Gratis mobilabonnemang
  • Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring och friskvårdsbidrag
Ansök redan idag!

Intervjuer sker löpande och vi önskar tillsätta snarast. Har du några frågor angående tjänsten eller vår rekryteringsprocess är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Natalia Dusant (rekrytering@hemfrid.se).

Vi ser fram emot din ansökan, välkommen till Hemfrid!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Extrajobb
Sista ansökningsdag 31 aug 2020 (16 dagar kvar)