Extrasäljare till Hemfrid Malmö

Extrasäljare till Hemfrid Malmö

Vår säljavdelning växer och nu söker vi dig som är intresserad av en roll som extrasäljare hos oss. Trivs du i en självständig roll där kundservice och att skapa goda resultat är i fokus? Då kanske denna tjänst är rätt för dig.


Arbetsuppgifter:


I din roll arbetar du med utekundsbesök (hembesök) hos privatkunder som önskar starta igång med städning i hemmet. Som säljare på Hemfrid är det du som har den första kontakten med våra kunder. Du besöker kunder som själva valt att skicka in en intresseanmälan för Hemfrids städtjänster via vår hemsida. Alla våra kunder är unika och har olika behov. Under besöket går du tillsammans med kunden igenom deras önskemål. Våra kunder är främst privatpersoner som önskar hemstädning som en abonnemangstjänst.
Vi har korta säljprocesser och i de flesta fall signeras avtalet med kunden direkt på plats, om inte, genom någon dags fundering via telefon. Efter att avtalet är signerat lämnas kunden över till en områdeschef som blir långsiktigt kontaktperson och då ansvarar för merförsäljning, av- och ombokningar, ev. reklamationer m.m. I din roll är du mycket mobil, och åker till våra kunder från Ängelholm till Ystad.

Vi söker dig som är:

Trygg, orädd, social och anpassningsbar då du kommer träffa många olika kunder. Vi tror att du har ett öga för detaljer och kan identifiera kunders olika behov och anpassa Hemfrids erbjudande och service efter detta. Du kommer att trivas som säljare hos oss på Hemfrid om du som person är flexibel, duktig på att ta egna initiativ samt motiveras av att nå nya mål och resultat. Din yrkesbakgrund kan vara från all form av serviceyrke, vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Att prata och förstå svenska samt engelska är ett krav liksom B-körkort.

Tjänstens omfattning

Vi söker dig som vill arbeta extra hos oss, ca 1 kväll/vecka samt varannan helgdag (vi är flexibla utifrån dina förutsättningar och våra kunders behov, och omfattningen kan variera något under hög- och lågsäsong).

Hemfrid erbjuder
  • Ett självständigt arbete där du själv tar initiativ och arbetar under eget ansvar
  • En tjänst i ett marknadsledande företag i en ständigt växande bransch
  • Ett resultatdrivet bolag med mycket engagerad medarbetare
  • Schyssta villkor - vi har kollektivavtal, försäkring, friskvårdsbidrag etc.
  • Fast + rörlig lön (individuell lönesättning)

Övrigt


Vi rekryterar löpande därför ber vi dig skicka in din ansökan så snart du har möjlighet. Tillsättning blir efter överenskommelse.

Ansökan

Låter det spännande? Ansök redan idag, rekrytering sker löpande. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Vi tar inte emot ansök via mail utan ber dig skicka in via vårt ansökningsformulär.

För att kunna göra en så rättvis och objektiv bedömning som möjligt använder vi oss av urvalstester i denna rekrytering. Vid frågor om tjänsten eller processen kontakta Jessica Magnusson: jessica.magnusson@hemfrid.se

Välkommen till Hemfrid!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (2 dagar kvar)