Bemanningschef till Hemfrids Malmökontor

Bemanningschef till Hemfrids Malmökontor

Som Bemanningschef på Hemfrid får du kliva in i en snabbrörlig miljö i ett starkt och framgångsrikt bolag. Nu växer vi ytterligare och söker fler bemanningschefer som vill vara med och utveckla Hemfrid.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Bemanningschef söker vi dig som har erfarenhet som ledare och trivs med ett operativt arbete med hög arbetsintensitet. I din roll har du ett personalansvar för ca. 30 hemfridare (städare). Våra hemfridare arbetar ute hos våra kunder, så mycket av den dagliga kontakten sker via samtal och sms då du arbetar från vårt kontor i Malmö. I din tjänst ser vi dock att du är ute på fältet och träffar din personal regelbundet utöver de personalaktiviteter och möten som sker från kontoret.

Du rapporterar till Områdeschef som är kundansvarig för de kunder som din personal arbetar hos, tillsammans med Områdeschef arbetar ni mot måltal så som omsättning, TB1, kundavslut och sjukfrånvaro. Områdeschef i sin tur rapporter till Regionchef.

En stor del av din tjänst innebär även personalplanering genom schemaläggning på kort samt lång sikt. Du kommer ta morgonens varierande utmaningar och ersätta vakanser, kommunicera ut nya städuppdrag till dina hemfridare och informera våra kunder kring eventuella förändringar. På lång sikt kommer du planera semestrar, planera in Hemfridare hos nya kunder och se till att vårt resursbehov matchar vårt kundinflöde. Tillsammans arbeta hela teamet mot att leverera en kundupplevelse i världsklass.

Vi letar efter dig som

Vi söker dig som känner lika stort engagemang för att dina kunder ska bli nöjda som att ditt team ska vara motiverat. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är lösningsfokuserad och ihärdig, stresstålig samt strukturerad. Utöver detta ser vi gärna att du har:
  • Erfarenhet från servicebranschen
  • Erfarenhet från en ledande befattning
  • Vill jobba på ett företag under tillväxt, där det händer saker hela tiden
  • Har hög integritet, är flexibel, positiv och en "doer"
  • Meriterande om du besitter en eftergymnasial utbildning inom personalvetenskap, management, ekonomi eller motsvarande

Vi erbjuder

  • Självständigt och utvecklande arbete med stort ansvar
  • Personlig utveckling i service och ledarskap
  • En mångkulturell organisation med stor trovärdighet på marknaden
  • Att vara med på Hemfrids tillväxtresa att ta tjänster i hemmet till nästa nivå
  • Självfallet har vi också kollektivavtal, friskvårdsbidrag, personalrabatter, sociala aktiviteter och tillämpar individuell lönesättning

Övrig information


Tjänsten är på heltid 100 % och arbetstiden är förlagd måndag-fredag 07-16. Vi sitter i härliga lokaler på Norra Vallgatan i Malmö, precis vid centralen.


Ansökan


Har du kommit såhär långt? Då låter kanske ovan beskrivning som något för dig! Vi tar inte emot ansökan via e-post utan ber dig ansöka via vårt ansökningsformulär.

För att kunna göra en så rättvis och objektiv bedömning som möjligt använder vi oss av urvalstester i denna rekrytering. Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Jessica Magnusson: jessica.magnusson@hemfrid.se.

Välkommen till Hemfrid!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll HR & Personal, Personalchef
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 nov 2019 (2 dagar kvar)