Hemfrid söker Områdeschef/Säljare för sommarvikariat

Hemfrid söker Områdeschef/Säljare för sommarvikariat

Vill du arbeta på ett intressant företag i stark tillväxt och utveckling? Hemfrid kan nu ha ett av Sveriges roligaste och mest givande sommarvikariat för dig som är student!

Om tjänsten
Ett sommarjobb hos oss på Hemfrid är inget vanligt sommarjobb, här får du ta ansvar på riktigt! Du täcker upp för ordinarie Områdeschef och Säljare där du både får erfarenhet av kund- samt personalansvar.

I rollen som Områdeschef samt Säljare på Hemfrid har du personalansvar för våra medarbetare som utför städning, fönterputsning och flyttarbete. Du schemalägger och planerar driften av verksamheten för att allt skall flyta på som önskat för våra medarbetare samt våra kunder. Då du leder på distans krävs ett tydligt ledarskap där du stöttar våra medarbetare vid dagliga utmaningar, självfallet träffat du även våra medarbetare på möten på kontoret vid behov. Du kommer även ta hand om kunderna som köper våra engångstjänster och bemöta kund vid ev. skador/reklammationer, arbeta med merförsäljning samt övrig service. Ungefär 50 % av arbetet kommer vara förlagd på utekundsbesök som säljare. Du kommer besöka de kunder som själva valt att lämna in en ansökan för våra hemstädning.

Kvalifikationer & Personliga egenskaper
Vi söker dig som är lösningsorienterad, strukturerad och gillar utmaningar. Du trivs med att jobba i ett högt tempo och känner dig bekväm med förändringar, för hos oss är aldrig en dag den andra lik. Vi tror att du idag kanske studerar ekonomi, management eller motsvarande på högskolenivå och nu letar efter ett sommarvikariat. Då arbetet till största del innebär kundkontakt samt planering av den dagliga driften vill vi att du:
  • har erfarenhet av kundkontakter
  • har erfarenhet av service
  • har driv och är handlingskraftig
  • behärskar svenska samt engelska i tal och skrift har vana att arbeta i administrativa system
Att jobba hos oss
Vi erbjuder ett lärorikt jobb som utvecklar dig inför framtida arbeten med kund- samt personalansvar. Vi tycker det är viktigt att alla våra medarbetare får möjlighet att utvecklas och utbilda sig. Du kommer självfallet få en god introduktion med kunskap du kan bära med dig även framåt i din karriär. Du kommer få utbildning och värdefull erfarenhet för framtiden inom bemanningsplanering, ledarskap, arbetsrätt, arbetsmiljö, svåra samtal och mycket annat. Självklart har vi även "tryggisar" som kollektivavtal och försäkringar.

Arbetstiderna i sommar kan variera mellan klockan 07-16 samt 08-17 måndag till fredag.

Vill du veta mer?
Kontakta Jessica Magnusson, rekryteringsansvarig på Hemfrid jessica.magnusson@hemfrid.se / 0840912650
Mer info
Kontaktperson Jessica Magnusson
Telefon 0840912650
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Hemsida http://www.hemfrid.se
Sista ansökningsdag 30 apr (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hemfrid startade 1996 som enkel idé om hur fler ska orka mer. Vi är idag över 2 000 medarbetare från över 40 olika länder över hela världen som hjälper våra kunder med städning, barnpassning, flytt, fönsterputs och många andra tjänster i hemmet. Att förenkla vardagen för våra kunder är vår främsta drivkraft.

om medarbetare hos oss får du ett jobb där du får utvecklas i en organisation som har stor trovärdighet på marknaden och aldrig står stilla. Därmed finns det många utvecklingsmöjligheter för såväl företaget som för medarbetarna. Hemfrid är ett värderingstyrt företag där miljömässig och social hållbarhet är en viktig utgångspunkt i vår affär. Vi har medarbetare från hela världen och en bred erfarenhet och kompetensbas. Läs gärna mer om oss på hemfrid.se

Välkommen till Hemfrid