Försäljningschef

Försäljningschef

Just nu söker vi en försäljningschef med omedelbar start i vår nya CarStore-anläggning i Malmö.

I.A. Hedin Bil fortsätter att satsa på begagnade bilar och söker nu dig som vill vara med från start och bygga upp och utveckla vårt nya varumärke CarStore. Hedin Bil är redan idag en av Sveriges ledande marknadsplatser för begagnade bilar och representerar i dagsläget 31 nybilsmärken inom Hedin-Koncernen. Våra kundgrupper är både privatpersoner, företag och myndigheter. Vår ambition är att bli Sveriges största och tryggaste handlare för begagnade bilar online och off-line.

Om rollen

Tjänsten som försäljningschef hos CarStore innebär både att vara en aktiv säljare samt ha yttersta ansvaret för anläggningen i Malmö. Vi söker en medarbetare som tar ansvar för rörelseresultatet och att CarStore i Malmö blir en succé. Du leder med engagemang och gott föredöme samt sätter hög standard för såväl prestation som bemötande. Vidare har du strategier för hur arbetslaget skall arbeta för att på ett framgångsrikt sätt nå organisationens uppsatta mål. Sysselsättningen är heltid och vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Din profil

Vi söker Dig som är ambitiös och prestationsinriktad, med en gedigen kunskap om bilhandel och i synnerhet begagnade bilar. Du har erfarenhet av att arbeta med försäljning på svenska bilmarknaden, och förstår vad som krävs för att kunna köpa in och sälja begagnade bilar till rätt pris och göra affärer som gynnar både våra kunder och vårt bolag. Du förväntas ha ett nära samarbete med säljare och andra chefer på våra anläggningar, där ni som lag utbyter erfarenheter och jobbar resultatmedvetet med glädje.

Som person är du självständig, som vågar ta egna beslut och leda dina säljare, men har också lätt för att samarbeta och agera bollplank när det behövs. Vi ser att du har en stor kommunikativ förmåga och gillar att arbeta med människor. Du är en relationsbyggare och samtidigt en duktig förhandlare, har ett öga för detaljer och har en näsa för bra affärer. Rätt personliga egenskaper värderas högt! B-körkort krävs.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!

CARSTORE är ett bolag inom Hedin Bil-koncernen.
Mer info
Kontaktperson Hakim Chebil
Telefon 0725-097011
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 feb 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För drygt 30 år sedan, 1985 grundade far och son, Ingemar och Anders, Hedin Bil i Borås. Då hade bolaget 40 anställda och sålde 800 fordon årligen. När vi snabbspolar fram till idag ser vi att Hedin Bil är Nordens största privatägda bilåterförsäljare och finns i hela landet, och i Norge och Belgien. Numera ägs Hedin Bil av Anders Hedin Invest-koncernen där bland annat bolag som Klintberg & Way, Mabi Rent och Tuve Bygg återfinns. Sammanlagt har koncernen ca 3 300 anställda och beräknas omsätta 24,5 miljarder SEK under 2019.