Driven Säljare och Affärsutvecklare

Driven Säljare och Affärsutvecklare

Vi söker dig som brinner för försäljning samt utveckla nya marknader och våra kundsegment inom gourmetkonfektyr.

Då vi går in i en ny spännande fas så söker vi en person som är ambitiös, fokuserad och idérik. vi söker även en person som tycker om att resa i arbetet (främst Sverige) samt brinner för försäljning och utveckla affärer.

Tjänsten innebär att skapa, utveckla och vårda relationer med såväl nya som gamla kunder och samarbetspartners. Tjänsten är framförallt traditionellt säljarbete på fältet i kombination med mer strategiska affärer.

Vi är en liten organisation vilket medföljer snabba beslutsvägar och du kan påverka ditt arbete och utvecklingen av företaget.

Vi arbetar mot gourmetbutiker, lifestylebutiker,företag och vi tror att det är bra om man har en bakgrund inom eller erfarenhet av arbete mot någon av dessa sektorerna. Men vi vet att det i slutändan är de personliga egenskaperna som avgör om man lyckas eller inte, så tveka inte att söka om du tror att du skulle passa in i denna rollen.

Vi ser fram emot din ansökan och kommer bedriva löpande urval och intervjuer.
Mer info
Email Mejla Heavenly By Schöttinger
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.byschottinger.com
Sista ansökningsdag 13 feb 2021 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

2016 startade vi konceptet Heavenly By Schöttinger då vi alltid haft en stor passion för de bästa råvarorna. Vi ville genom choklad skapa innovation och nya smakkombinationer. Vi tillverkar alla våra produkter i vår fabrik utanför Malmö och säljer i ett 20 tal länder. Vi är ett familjeföretag med stor passion för tillverkning och produkt.