Junior Maskiningenjör - Heatex

Junior Maskiningenjör - Heatex

Om tjänsten

Som maskinkonstruktör i denna position kommer du arbeta i en bred teknisk roll på företagets konstruktionsavdelning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att delta i utvecklingsprojekt inom det breda och ständigt växande produktsortimentet. Utvecklingsprojekten kommer att vara både inom nyutveckling samt vidareutveckling av befintliga produkter. Du kommer dagligen arbeta med konstruktion, beräkning, produktdesign och CAD-ritning. FE-analys kommer också förekomma bland dina arbetsuppgifter samt att du i större kundprojekt agerar säljsupport vid tekniska frågeställningar.

Tjänsten är en hyrrekrytering där den inledande anställningsperioden ingås med EMPLOID.

Om dig
  • Civilingenjörsexamen inom maskinteknik
  • Erfarenhet av produktutveckling är meriterande
  • Kunskaper inom 3D-CAD
  • Erfarenhet av FE analys är en fördel men inget krav
  • Obehindrade kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
För att passa in och trivas i denna roll behöver du ha ett stort tekniskt intresse, vara nyfiken och kunskapssökande då du kommer arbeta med utvecklingsprojekt. Då du kommer ha en kundnära position vilket ställer krav på din kommunikativa förmåga, möjlighet att prioritera och förmåga att ta ansvar för ditt arbete och komma framåt i dina processer på egen hand. Det är också viktigt att du trivs i en miljö med stor påverkansmöjlighet och där beslutsvägarna är korta.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Malmö

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: civilingenjör, ingenjör, konstruktör, maskiningenjör, maskinkonstruktör, ingenjör, utvecklingsingenjör, projektingenjör, 3D, CAD, värmeväxlare, produktutveckling, FE analys, maskinteknik, Malmö, rekrytering, tillsvidare
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Konstruktör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Emploid AB
Sista ansökningsdag 19 aug 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Heatex är en global utvecklare och tillverkare av ventilationslösningar. Huvudkontoret är placerat i Malmöregionen och dom har produktionsanläggningar, försäljningskontor samt distributörer över hela världen. Mer information om företaget kommer senare i processen.