Säljare B2B

Säljare B2B

Brinner du för försäljning, produkter och långsiktiga kundrelationer? Är du en stabil, målinriktad person med förmåga att generera lönsamma affärer, överträffa mål och bygga hållbara kundrelationer? Då kan tjänsten som Säljare vara rätt för dig! Vi söker just nu en kundorienterad och affärsinriktad säljare. Tjänsten innebär aktiv bearbetning av nya och befintliga kunder.

Harlequin Trade AB är ett företag med nära samarbete mellan såväl medarbetare som kunder. Kvalitet och kundservice är ledord i allt vi gör. Du ska tycka om produkter, ha nya idéer och vara serviceinriktad.

Vårt kontor ligger centralt i Malmö, med en utomordentlig arbetsmiljö och närhet till det mesta.

Du ska söka nya kunder att besöka och bearbeta, men också upprätthålla befintliga kundkontakter. Du är även i kontakt med våra leverantörer som i huvudsak finns i Kina, för att söka de produkter kunderna önskar. Arbetet innebär försäljning, inköp och uppföljning. Vi söker en person med eget driv och med förmåga att etablera nya kundkontakter. Rollen är självständig med eget budgetansvar.
Lön: Vi erbjuder lön och sociala förmåner enligt personliga avtal.

Anställningsform: Heltid

Om du känner att detta stämmer in på dig, skicka din ansökan eller frågor till jobs@harlequintrade.se eller telefon Marcus 040-6606750
Mer info
Telefon 0406606750
Email Mejla Harlequin Trade AB
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.hrqtrade.se
Sista ansökningsdag 31 juli (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Harlequin Trade AB är ett importföretag med lång erfarenhet av handel med Asien. Vi har funnits sedan 1985 och våra kunder finns i flera länder och är både stora och små. Vi säljer till mestadels de
Skandinaviska länderna och Europa. Mer information finns på vår hemsida, www.hrqtrade.se

Erfarenhet från vår bransch eller närliggande är inte ett krav, men skadar naturligtvis inte.

Du ska kunna uttrycka dig obehindrat i engelska och svenska, både i tal och skrift. Körkort och egen bil är en fördel.