Konstruktör

Konstruktör

SEBAB blir inom kort Harju Elekter Sverige. Nu behöver vi dig i vårt team

Är du en driven ingenjör med erfarenhet av kraftinstallation och kraftkonstruktion, som är öppen för en ny utmaning? Som konstruktör hos oss kommer du jobba främst med projekt i Sverige men även vara delaktig i exportprojekt. En varierande tjänst i ett progressivt, internationellt bolag där det finns stora möjligheter till personlig utveckling.

Din blivande roll

I rollen som konstruktör kommer du bland annat att:
  • Utföra konstruktions- och dokumentationsarbete enligt specifikation/beskrivning från projektledare
  • Utföra materialspecifikation och göra materialbeställning
  • Säkerställa kundens kravspecifikation
  • Ansvara för att utföra arbetet enligt överenskommen tidsplan och rätt omfattning
  • Behöva hålla dig uppdaterad på gällande standarder och föreskrifter som berör ritningar, dokumentation, utförande, dimensionering, etc.
  • Bistå produktionspersonal med tekniskt kunnande
  • Delta i slutprovning/testning av elutrustning på site eller ute hos kund
  • Delta i andra projektrelaterade möten, t.ex. kundmöten
  • Ta direktkontakt med kunden alternativt kundens konsult för att reda ut oklarheter
  • Behöva vara uppdaterad på våra tillverkares och underleverantörers produkter.
Du kommer att i vissa fall vara projektansvarig gentemot våra partners och underleverantörer, samt ha tekniskt och ekonomiskt ansvar i projekten. Din uppgift blir även att säkerställa att tidsplan och leverans enligt överenskommen specifikation uppfylls.

Om dig

Du rapporterar till platschefen och projektchef i aktuella projekt. För övrigt ser vi gärna att du tidigare har varit med i något nätstations-projekt, har kompetens inom mellanspänning och viss erfarenhet av anläggningskalkyler. Du har förståelse för helheten och jobbar långsiktigt. Du har något års erfarenhet av konstruktion, mellan- och lågspänning. Meriterande är även kunskap i AutoCad samt Eplan.

Vårt erbjudande

Du får goda möjligheter och bra förmåner i ett starkt bolag i en framtidsbransch. Vi tar ett nytt steg i juni och samlar all vår verksamhet, inkluderande SEBAB och Grytek, under Harju Elekter Sverige. Verksamheten i Sverige är en del av Harju Elekter gruppen, som är en av nordens ledande leverantörer av system för eldistribution.

Din ansökan

Ansök via länken ansök-knappen. I denna rekrytering samarbetar vi med Renegade Rekrytering. Kontakta gärna Moa Ekerhed på 0709-955 668 eller via email moa@renegaderekrytering.se om du har frågor.

Harju Elekter Sverige är ett helägt dotterbolag till börsnoterade koncernen Harju Elekter Group i Estland. De välkända verksamheterna i Sverige, SEBAB och Grytek, har varit del av koncernen sedan 2017. Från och med juni i år är all verksamhet samlad under Harju Elekter Sverige med huvudsaklig inriktning på lösningar för eldistribution, förnybar energi och kommunikation. Våra kunder återfinns inom områden som energi, infrastruktur och tillverkande industri. Harju Elekter Sverige har huvudkontor i Malmö och lokalkontor i Borlänge, Borås, Finspång, Luleå, Stockholm och Västerås.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av RENEGADE REKRYTERING
Sista ansökningsdag 12 juni 2020 (8 dagar kvar)