Rekryteringskonsult

Rekryteringskonsult

Rekryteringskonsult med resultatansvar för Hammer & Hanborg Syd

Genom att vara experter på att utveckla organisationer och människor vill vi på Hammer & Hanborg bidra till att forma Framtidens professionella liv.

Större delen av dagarna hjälper vi både våra kunder att hitta nya fantastiska medarbetare, och våra kompetenta kandidater att hitta nya organisationer att jobba i. Nu ska vi göra det till oss själva!

Du kommer att vara resultatansvarig för vår verksamhet i södra Sverige och ha stora möjligheter att bidra till att stärka vår position på marknaden genom fler affärer, kunder och medarbetare lokalt. Vi söker dig som vill vara med och fortsätta utveckla Hammer & Hanborg Syd!

Du är redan från start en del av ett större Hammer & Hanborg med kollegor i både Stockholm och Oslo. Vi har upparbetade metoder och arbetssätt, det finns stöd i form av digitala verktyg, ett specialistteam för marknadsföring/kommunikation och leadsgenerering samt affärsutveckling.

Vad kommer du att jobba med?

Som resultatansvarig för Syd ingår du i den svenska styrgruppen och ansvarar för att leverera både omsättning och resultat för regionen. Du bör trivas med att utveckla relationer och samarbete inte bara med kunder och kandidater utan även med olika intressenter inom vårt område för att ytterligare stärka vårt varumärke i regionen.

Största delen av din arbetstid kommer du att lägga på rekryteringsuppdrag till både fasta tjänster och tidsbegränsade uppdrag, med fokus på roller inom marknad, digitalt och kommunikation. En viktig del av jobbet är att bygga och utveckla relationer med både kunder och kandidater.

Du ansvarar för hela rekryteringsprocessen, från försäljning genom att skapa förtroende och agera konsultativt till att utforma kravprofil, skriva annons till att göra urval, intervjua, återkoppla på testresultat och utvärdera referenser. Uppföljning av genomförda uppdrag med både kund och kandidat ingår givetvis också.

Vi har en fin kundbas som ska underhållas och självklart både utvecklas och växa. Marknaden utgörs i huvudsak av Skåne och Västra Götaland, men kunder finns i hela Götaland.

Vi ser att hållbar kompetensförsörjning är mer än rekrytering, därför stöttar vi även organisationer med att utveckla kultur, arbetssätt och kompetenser och du kommer att ha utrymme att utvecklas inom ett specialistområde utifrån ditt eget intresse och erfarenhet.

Genom att nätverka, delta och genomföra event och, webinarer kommer du tillsammans med marknadsavdelningen bygga vidare på Hammer & Hanborgs varumärke i södra Sverige.

Vad behöver du vara bra på och ha med dig?

Du ska motiveras av att ta ansvar och att jobba självständigt och du drivs av att nå mål och resultat.

För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du är van att driva projekt från start till mål, ibland självständigt och i andra fall tillsammans med kollegor. Du motiveras av att göra affärer och bygga långsiktiga relationer med våra uppdragsgivare. Vi tror att du har några års erfarenhet av en säljande roll, gärna i en konsultverksamhet.

Du behöver vara trygg i att kommunicera på både svenska och engelska i möten med kunder och kandidater men även för kravprofiler, jobbannonser och uppdragsbeskrivningar.

Att hålla i dragningar och presentationer är något du är bekväm med och får energi av.

Erfarenhet från arbete med kommunikation och/eller marknadsföring är meriterande.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://hammerhanborg.se/
Sista ansökningsdag 2 sept 2021 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hammer & Hanborg

Hammer & Hanborg är ett konsultföretag som utvecklar människor, företag och organisationer. Vi erbjuder kompetens, talang och konsulttjänster. Idag har vi ca. 25 anställda fördelat på våra kontor i Malmö, Stockholm och Oslo. Dessutom har vi ytterligare ca 80 konsulter i uppdrag ute hos våra kunder.

Vi vet att framtidens professionella liv kommer se helt annorlunda ut. Kompetensbrist är det största hindret för tillväxt i alla branscher, därför tar vi hela tiden fram nya insikter och arbetsmetoder för att kunna kompetenssäkra organisationer för framtiden.

I vår värld finns det ingen motsättning mellan att vara schyst och affärsinriktad, eller mellan att vara innovativ och långsiktig. Istället ser vi detta som en förutsättning för framgång.

För oss är det skillnad på att bara vara bra och att vara rätt. Kompetens är mycket mer än CV och vi matchar alltid utifrån potential, värderingar och motivation. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför alla sökande. Vi tycker det ska vara kul att jobba och tror på samarbeten som bygger på förtroende och schyst agerande. Vi uppmuntrar och utmanar varandra och våra kunder att vilja och våga utvecklas. Tillsammans skapar vi framtidens professionella liv.