Marketing Lead till ett tidsbegränsat uppdrag i Malmö

Marketing Lead till ett tidsbegränsat uppdrag i Malmö

Vår uppdragsgivare, ett företag med huvudkontor i Malmö, behöver tillfälligt stärka upp sin marknadsavdelning och nu letar vi efter dig med erfarenhet av att planera och driva digitala marknadsaktiviteter och kampanjer.

Detta är ett konsultuppdrag motsvarande 80-100% av en heltidstjänst. Du kommer att vara anställd av Hammer & Hanborg men utgå från uppdragsgivarens huvudkontor i Malmö. Uppdraget pågår i fem-sex månader med start så snart som möjligt.

Att jobba genom Hammer & Hanborg
Hammer & Hanborg är hubben som matchar rätt person med rätt uppdrag. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför alla sökande. Vi ger dig som giggar en tillhörighet och hos oss får du alltid kollektivavtal, kompetensutveckling och möjlighet till erfarenhetsutbyte. Vi tycker det ska vara kul att jobba och tror på samarbeten som bygger på förtroende och schyst agerande. Vi uppmuntrar och utmanar varandra och våra kunder att vilja och våga utvecklas. Tillsammans skapar vi framtidens professionella liv. Läs mer på hammerhanborg.se.

Om uppdraget
I uppdraget kommer du att arbeta med att identifiera, planera, och driva digitala marknadsaktiviteter med syfte att stärka företagets varumärke och generera leads. Du ser till att den övergripande marknadsplanen koordineras med contentplan och planen för digital annonsering, och att alla marknadsinitiativ sker i enlighet med företagets varumärkesplattform.

Förutom att arbeta tätt tillsammans med övriga i marknadsteamet kommer du att samverka med produktägare och affärsområdeschefer för att planera och driva på produktlanseringar och kampanjer.

Vad behöver du ha med dig
  • Några års erfarenhet av att planera och driva marknadsföringsaktiviteter, med tyngd på den strategiska biten
  • Relevant eftergymnasial utbildning
Låter det intressant?
Skicka din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor är du varmt välkommen att Ida Krüger på Hammer & Hanborg på telefon; 072-307 84 83, eller ida.kruger@hammerhanborg.com

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation, Direkt marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 6 apr 2020 (46 dagar kvar)