Konsult inom digital transformation och förändringsledning

Konsult inom digital transformation och förändringsledning

Hammer och Hanborg söker erfaren konsult inom digital transformation och förändringsledning

Att jobba genom Hammer & Hanborg
Hammer & Hanborg är hubben som matchar rätt person med rätt uppdrag. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför alla sökande. Vi ger dig som giggar en tillhörighet och hos oss får du alltid kollektivavtal, kompetensutveckling och möjlighet till erfarenhetsutbyte. Vi tycker det ska vara kul att jobba och tror på samarbeten som bygger på förtroende och schyst agerande. Vi uppmuntrar och utmanar varandra och våra kunder att vilja och våga utvecklas. Tillsammans skapar vi framtidens professionella liv. Läs mer på hammerhanborg.se.

Vår uppdragsgivare, ett svenskt bolag med huvudkontor i sydvästra Skåne kommer att genomföra ett förändringsarbete inom sin marknadsorganisation för att öka sin närvaro digtalt och säkerställa att företaget har målgruppernas framtida behov i fokus.

Om uppdraget
Vår uppdragsgivare behöver hjälp med att göra en digital transformation inom sin marknadsavdelning för att anpassa organisationen affärsmässigt till dagens spelplan och kundbeteende. I ditt uppdrag ingår att agera bollplank och stötta marknadschefen strategiskt med att skapa ett ekosystem av rätt kultur, struktur och kompetens. Du kommer att vara ett stöd i arbetet att skapa målbilden/visionen av vad företaget önskar uppnå med förändringen. Vi söker dig som har förmågan och vågar utmana i strategiska diskussioner och nuvarande arbetssätt.

Vad behöver du ha med dig
  • Akademisk examen inom relevant område
  • Stor erfarenhet av förändringsarbete
  • Dokumenterad erfarenhet av att framgångsrikt ha lett digital transformation inom en marknadsorganisation
  • Du talar och skriver svenska flytande
Uppdraget beräknas pågå fram till mitten på juni 2020 och motsvarar ca 40–50% av en heltidstjänst.

Låter det intressant?
Vi arbetar med löpande urval i den här processen så vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor är du varmt välkommen att Charlotta Rydström på Hammer & Hanborg på telefon; 0702-303 499, eller charlotta.rydstrom@hammerhanborg.com

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Kontaktperson Charlotta
Telefon 0702-303 499
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Data & IT, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 mars 2020 (38 dagar kvar)