Säljande uthyrare sökes

Säljande uthyrare sökes

Säljande uthyrare sökes till HYR IN i Malmö

Om företaget

HYR IN grundades år 2009 i Ängelholm. Bolagets målsättning är att alltid överträffa gårdagens resultat, att visa hjärta för uppdraget samt sprida glädje och positiv energi till kunder och medarbetare. Med detta som vår ryggrad har vi tagit oss an uppgiften att förse bygg- och anläggningsbranscherna med moderna hyresmaskiner och utrustning. Vi drivs av att göra livet och vardagen enklare för våra kunder. Vi har lyckats och idag har vi 6 depåer. Till vår depå i Malmö söker vi en ny medarbetare.

Vad ska du göra?Som uthyrare arbetar du tätt tillsammans med dina kollegor i Malmö. Arbetet är mycket varierat och din huvudsakliga uppgift blir att hjälpa våra kunder att lösa deras behov och hitta den optimala lösningen på deras problem. Dina säljegenskaper kommer vara viktiga. Du kommer vara den första personen kunden möter och vårt ansikte mot kunderna. Då vi är en liten organisation så kommer du även få hjälpa till där det finns behov på depån.

Vem är du?
  • Relevant utbildning/ arbetslivserfarenhet
  • B-körkort (har du BE är det meriterande)
  • God relevant datorvana
  • Truckkort
  • Mycket god kunskap i svenska och god kunskap i engelska
  • Gärna erfarenhet inom sälj

Du är en glad och positiv person och vi ser gärna att du har erfarenhet från ett kundserviceföretag.
Trycket på dig kommer att vara högt och kommer att kräva att du är hängiven uppgiften och van att arbeta i ett högt tempo. Du skall vara lösningsorienterad och stresstålig då arbetet stundom kommer innebära många bollar i luften samtidigt. Du har ordning och reda runt dig.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig en plats i vårt team och en otroligt spännande resa tillsammans med ett entreprenörsdrivet bolag. Du kommer till en skapande och förändringsbenägen miljö. Med ett stort säljfokus och en högpresterande kultur så måste du vara alert för att hänga med i det höga tempot. Varje dag är en ny spännande utmaning.

Anställningstyp

Tjänsten är en provanställning på 6 månader med möjlighet till en tillsvidareanställning.
Placering: HYR IN i Malmö
Sista ansökningsdag: 2020-10-30
Lön: Enligt
överenskommelse
Tillträde: Snarast
eller enligt överenskommelse
Mer info
Kontaktperson Niklas Linde
Email Mejla Niklas Linde
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.hyrin.se
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HYR IN grundades år 2009 i Ängelholm. Bolagets målsättning är att alltid överträffa gårdagens resultat, att visa hjärta för uppdraget samt sprida glädje och positiv energi till kunder och medarbetare. Med detta som vår ryggrad har vi tagit oss an uppgiften att förse bygg- och anläggningsbranscherna med moderna hyresmaskiner och utrustning. Vi drivs av att göra livet och vardagen enklare för våra kunder. Vi har lyckats och idag har vi 6 depåer.