SQL-KUNNIG APPLIKATIONS- OCH SUPPORTSPECIALIST

SQL-KUNNIG APPLIKATIONS- OCH SUPPORTSPECIALIST

Hypergene är ett svenskt techbolag med en molnbaserad produkt för planering, uppföljning och analys (även kallat xP&A, Extended Planning & Analysis). Hypergene har tusentals användare hos ett stort antal kunder i Norden och Europa. Just nu söker vi ytterligare en SQL-kunnig Applikations- och Supportspecialist. Ta chansen! Hos oss på Hypergene får du möjlighet att göra skillnad!

Våra medarbetare jobbar inom hela kedjan från produktutveckling och leverans till kundsupport. Hypergene utvecklas snabbt och tar alltmer plats på marknaden. Idag är vi marknadsledande inom flera branscher med tusentals användare hos ett stort antal kunder i Norden och Europa. Nyckeln till vår framgång är kombinationen av en kraftfull produkt och alla våra vassa medarbetare!

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som applikations- och supportspecialist tillhör du vårt servicecenter som består av åtta mycket tekniskt kunniga personer. Tillsammans är ni drivande för att öka kundnöjdheten och säkerställa att våra kunder får en snabb och effektiv hjälp vid varje kontakt med supporten. Förutom detta hjälper vårt servicecenter även till med förvaltningen av Hypergenes kundlösningar.

Arbetet består till stor del av att hantera kundrelaterade ärenden vilket kan innebära utveckling av rapporter och konfigurationer, rådgivning gällande våra kunders lösningar, felsökning av integrationer och regelverk, genomföra verifiering och dataavstämningar samt arbeta med datamodellering och SQL. Du ansvarar för dina egna ärenden samt följer upp att ärendena behandlas inom utsatt tid.

Tjänsten är på heltid med placering i våra moderna lokaler i Dockan (Västra hamnen) i Malmö. Du ingår i ett team om åtta personer och rapporterar till vår chef för Hypergene Servicecenter.

Kvalifikationer och bakgrund
Vi söker dig som är lösningsorienterad med stort tekniskt intresse och en god samarbetsförmåga. Har du arbetat med kundsupport eller beslutsstödsverktyg tidigare är det ett plus men inte ett krav. Som person är du flexibel och har lätt för att ställa om dig till olika situationer som uppstår. För att trivas i rollen tror vi att du är kommunikativ, lyhörd och har en förmåga att underhålla och utveckla relationer. Du talar och skriver svenska obehindrat och kommunicerar utan svårighet på engelska.

Vi söker dig som
  • Intresserar dig för IT-system och komplexa applikationer
  • Har erfarenhet av databashantering och programmering i SQL samt en god teknisk förståelse för applikationsdrift i Windows-miljöer
  • Tidigare arbetat med teknisk kundsupport (meriterande)
  • Tycker om service och kundkontakt
Om att arbeta på Hypergene
På Hypergene vill vi utmana och utveckla allt vi gör. Det gäller både vår produkt och hur vi ser på oss själva som företag och arbetsgivare. Vi tror på förändring genom mod och samarbete - att våga testa nya vägar och att göra det med stöd av varandra. Med det tankesättet har vi byggt ett företag där vi bryr oss om varandra och våra kunder och ett företag som är i stark tillväxt sedan många år tillbaka.

Frågar man medarbetarna om vad som det bästa med att arbeta på Hypergene lyfts ord som: hjälpsamhet, flexibilitet, prestigelöshet, produkten och alla kollegor. Som en del av oss får du dessutom spännande projekt, personlig utveckling och många sociala aktiviteter, alltifrån afterworks och konferensresor till gemensamma löprundor och mycket annat som vi längtar tillbaka till när vi kan börja ses igen.

Vi erbjuder en flexibel arbetsmiljö där du kan arbeta hemifrån och från kontoret beroende på aktivitet och behov. Vi tror dock starkt att det fysiska mötet är viktigt för vår fortsatta framgång som team och företag.

Kontakt och ansökan
I det här uppdraget samarbetar vi med rekryteringsföretaget ComCube. Är du intresserad och stämmer in på profilen skickar du in en personlig presentation och ditt CV där du tydligt beskriver dina erfarenheter och kompetenser inom ovanstående områden och varför du är intresserad av tjänsten. Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Helena Heijmink på 070-554 03 42 eller helena.heijmink@comcube.se alt. Helena Fransson på 070-554 05 04. Notera att vi arbetar med urvalet löpande! Du ansöker om tjänsten genom att bifoga din personliga presentation och ditt CV via denna länk: https://comcube.varbi.com/what:job/jobID:533480/?lang=se
Ansökningar tas endast emot via denna länk. Välkommen med din ansökan!

Hypergene är ett techbolag på marknaden för beslutsstöd - med en webbaserad produkt för planering, uppföljning och analys. Med vår hjälp kan kunder styra mot sina mål och nå en ny, högre nivå av prestation och effektivitet. I dagsläget har vi ungefär 220 kunder, både inom privat och offentlig sektor. Oatly, TV4, Volkswagen, Länsstyrelserna, Göteborgs Stad och Lunds universitet är bara några av våra kunder. Företaget grundades 2000 och har de senaste åren utsetts till DI Gasell åtta gånger. Välkommen och läs mer om oss på https://www.hypergene.se/

Hypergene, Malmö, Applikationsspecialist, Supportspecialist, Supporttekniker, Support, SQL, Windows, IT, Beslutsstöd
Mer info
Kontaktperson Helena Heijmink
Telefon 070-554 03 42
Email Mejla Helena Heijmink
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.hypergene.se/
Sista ansökningsdag 7 okt 2022 (1 dag kvar)