Drömtydare och kökssäljare på HTH Kök.

Drömtydare och kökssäljare på HTH Kök.

Kan du förvandla dina kunders drömmar till attraktiva och funktionella kök?

HTH:s främsta uppgift är att göra våra kunders drömmar till verklighet. Därför letar vi efter profiler som kan tolka kundens dröm och omvandla den till konkreta idéer för ett nytt kök fyllt av liv och glädje. Om du kan skapa en nära och bra dialog och samtidigt har känsla för kreativitet och inredning är du kanske vår nästa inredningskonsult och drömtydare i vår butik i Malmö?

Du styr processen från första kontakt till slutleverans
Du kan se fram emot ett allsidigt jobb där du befinner dig i centrum för hela processen – från det att en kund kliver in genom dörren tills våra hantverkare drar åt de sista skruvarna i kundens nya drömkök.

Dina uppgifter består bland annat av att:
  • Förstå och omvandla kundernas drömmar till konkreta kökslösningar
  • Designa/skissa på kök med hjälp av HTH:s många kvalitetsprodukter
  • Vara projektledaren som ser till att sälj- och monteringsfasen löper smidigt och samordnat
  • Lära dig att använda HTH:s system och hjälpmedel på bästa sätt
  • Dela dina kunskaper och idéer med dina kolleger
Tävlingsmänniska med känsla för försäljning och design
Det finns många vägar till den här tjänsten och det är främst din personlighet som avgör om du blir framg­ångsrik. Du ska vara ambitiös och ha den energi och envishet som krävs för att sätta och nå mål i toppklass. Du älskar att tävla och vet att du bara kan vinna när kvalitet genomsyrar allt du gör. När du lovar något håller du därför också alltid det som avtalats, och du har koll på alla detaljer. Det gäller både gentemot kunder och kolleger, som du naturligtvis gärna hjälper när du kan. Du trivs med att möta många olika typer av människor och du har lätt att börja prata med andra. Du ska dessutom vara van vid att arbeta i MS Office och vilja ta till dig ny programvara.

Du har kanske utbildning och arbetslivserfarenhet som sjuksköterska, polis, socialarbetare, lärare eller liknande. Du kan också komma långt med en byggteknisk bakgrund, exempelvis som hantverkare, snickare eller arkitekt, eller med säljerfarenhet antingen från köksbranschen eller från liknande branscher. Oavsett bakgrund är du inte typen som hoppar från anställning till anställning.

Du vet att stabilitet ger störst arbetsglädje och bäst resultat.

Branschens bästa utbildning
Du kan se fram emot att utvecklas från dag ett, bland annat med hjälp av vårt eget utbildningssystem. Du arbetar dessutom tillsammans med duktiga kolleger som gärna hjälper och stöttar dig på vägen.

Ansökan och kontakt
Skicka din ansökan till maba@hth.se. Märk din ansökan med "kökssäljare Malmö". Har du frågor kontakta Mårten Bladh på 046-313435.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så skicka din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan.
Mer info
Kontaktperson Mårten Bladh
Telefon 046313430
Email Mejla Mårten Bladh
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.hth.se
Sista ansökningsdag 28 sept 2020 (7 dagar kvar)