Montörer sökes till M.J. Hydraulik

Montörer sökes till M.J. Hydraulik

M.J. Hydraulik söker fler montörer till våra nystartade verksamheter i Göteborg, Stockholm och Malmö. I första skedet söker vi främst montörer till enheten i Malmö och region Syd.

M.J. Hydraulik är ett rikstäckande företag med säte och huvudkontor i Danmark, Holbæk.

Företagets vision är att vara Danmarks största och ledande leverantör inom ramen för service och produktion av liftar, gaffeltruckar och teleskoplastare. Som ett led i arbetet med visionen och för att säkra nordisk tillväxt har man påbörjat samt planerar för etableringar inom ramen för Sverige.

Arbetsbeskrivning

Som montör hos oss på M.J. Hydraulik blir du en del av ett dynamiskt företag inom lyft- och gaffeltruckindustrin, som expanderar stort både internt och externt. I rollen som montör kommer du i huvudsak att arbeta med service och underhåll av våra produkter runt om i södra Sverige. Kunder som befinner sig norr om detta område hanteras framförallt av kollegorna i Göteborg och Stockholm men vid större projekt kan vi också samarbeta över gränserna.

M.J. Hydraulik har starka framtidsvisioner och tydliga mål. I arbetet hos oss är ingen dag den andra lik och vi söker nu montörer som vill vara med på en spännande resa mot framtidens MJ Hydraulik. Vi uppmuntrar ett lösnings- och serviceorienterat mindset och ger utifrån det våra medarbetare mandat att ta beslut och driva projekt utifrån den egna förmågan. På M.J. Hydraulik håller vi förstås skicklighet och kunskap högt men vi sätter alltid människan först, oavsett om det handlar om våra anställda eller våra kunder.

I rollen som montör får du vara med och påverka ditt eget arbete framgent, samtidigt som du har en mycket viktig funktion i vår verksamhet. Vi erbjuder ett fritt och utvecklande arbete i ett erfaret team där du också har ett nära samarbeta med våra duktiga servicekoordinatorer.

Kvalifikationer
  • Du har tidigare erfarenhet av att arbeta som montör inom hissar, gaffeltruckar eller teleskoplastare och någon form av teknisk utbildning i ryggen
  • Kunskap och tidigare erfarenhet av problemlösande arbete inom teknik och mekanik är meriterande
  • Du har god initiativförmåga, är händig och metodisk i ditt arbete
  • Du har förmåga att arbeta självständigt och genom frihet under ansvar
  • Du är flexibel i ditt arbetssätt och du trivs med att alltid förstklassig service
  • Du behärskar svenska i tal och skrift och har B-körkort
Som person tror vi att du gynnas av att tycka om att bygga nätverk och att du har en god förmåga att hantera eventuella oenigheter och tvister på ett konstruktivt och klokt sätt.

Du arbetar målinriktat med att bygga goda kundrelationer som håller över tid och du drivs av att arbeta med försäljning där du också motiveras av att uppnå goda resultat.

Om du dessutom har god samarbetsförmåga samt ett utvecklat tekniskt intresse och en vilja att lära kommer du att trivas och utvecklas hos oss under lång tid framöver.

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 21 apr 2019 (3 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

M.J. Hydraulik har sitt säte i Danmark, Holbaek, och har 35 anställda, inklusive 20 serviceingenjörer som huvudsakligen arbetar på plats och ett antal servicetekniker som arbetar internt på företagets egna verkstäder. Företaget erbjuder ett stort utbud av nya och begagnade liftar, gaffeltruckar och teleskoplastare och har landsomfattande 24/7/365 service och konstruktion/produktion av t.ex. hissar, maskiner, hydrauliska system och tillhörande elektronik. Läs gärna mer på https://www.mj-hyd.dk.

I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med HR On Demand. Har du frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta Annelie Bergström på 0767 72 86 98 eller Ida Edvardsson på 073-345 51 51. Sista ansökningsdag är 7/4, urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan!