Ekonom till Health & Beauty of Scandinavia

Ekonom till Health & Beauty of Scandinavia

HBS arbetar med två av de starkaste salongsmärkena på den nordiska hudvårdsmarknaden - Exuviance och NeoStrata. Vi har gedigen kunskap och stor passion för hälsa och skönhet vilket har gett oss framgång i över 20 år. Tillsammans med våra kunder tillika ambassadörer - hudvårdskliniker och skönhetssalonger - har vi som mål och mission att hjälpa människor till ett ökat välmående genom en bättre hud.Om du delar vår passion för skönhet och hälsa, har en ekonomibakgrund och vill vara en del av vårt team - då kan denna tjänsten vara något för dig!

Tjänsten är ett vikariat på drygt 1,5 år.

Tjänstgöringsgrad: 100 %

Om tjänsten
Som ekonom hos oss får du ett övergripande ansvar för företagets löpande ekonomiarbete. Du arbetar i nära samarbete med kontorets samtliga funktioner och rapporterar till företagets VD. Du fungerar som kontaktperson och har löpande kontakt med andra samarbetspartners, exempelvis kunder, leverantörer och myndigheter. Då vi ansvarar för den nordiska marknaden har du kontakt med externa partners i även dessa länder, framförallt Norge.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • Hantering och kontering av fakturor
  • Månadsbokslut och löpande bokföring för företagets 5 olika bolag
  • Fakturering
  • Hantera kontrakt (inbetalningar, avskrivningar m.m.) med fastighetsbolag i Sverige
  • Sköta periodisk sammanställning varje månad
  • Stämma av mellanräkning tillsammans med kollega i Danmark
  • Sköta skattedeklarationer och sociala avgifter
I rollen ingår även att ansvara för att skicka löneunderlag till vår externa lönekonsult och besvara eventuella frågor kring detta underlag. I arbetet med bokföring och fakturering är det viktigt att du är noggrann då en felaktig siffra kan få stora konsekvenser. Då vi startar projekt kring e-handel, kundlojalitet och eventuellt ett nytt affärssystem kan du även komma att bli delaktig i dessa projekt där du bidrar med ett ekonomiskt perspektiv.

Kvalifikationer
  • En eftergymnasial utbildning inom relevant område, t.ex. kandidatexamen inom ekonomi
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • Bekväm med att arbeta i affärssystem, ta ut rapporter m.m. Har du arbetat i Microsoft C5 ser vi det som ett plus
Vi söker dig som genom tidigare erfarenhet och personliga kompetenser känner dig trygg med att arbeta med siffror. Du har arbetat i en liknande, självgående ekonomi-roll tidigare och du trivs med att ta stort eget ansvar. Att agera proaktivt faller sig naturligt för dig, du visar på god struktur i ditt arbete och din servicekänsla är hög.

Vi tror även att du delar vår passion för hälsa och skönhet och att du vill vara en del av vårt gäng!

Vi erbjuder
Vi på HBS har en stor glädje och passion för hudvård och skönhet vilket genomsyrar vår framgångsrika verksamhet. Våra värdeord Personligt, Professionell och Passionerad styr allt vi gör och ligger till grund för vårt positiva arbete.

Hos oss blir du en del av vår drivna och kunniga personal som ser till att vi har nöjda och återkommande kunder. Då vi är ett litet kontor sätter vi stort värde på vår förmåga att samarbeta och ha kul tillsammans - vi vågar lova att du kommer att bli positivt överraskad över teamkänslan som råder på kontoret!

Som Ekonom hos oss på HBS intar du en viktig roll - det är du och dina kollegor som bygger grunden för våra fortsatta framgångar!

Ansökan
Du ansöker genom att klicka på ”Sök tjänst”. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du inkommer med din ansökan snarast möjligt, dock senast 2017-11-23. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Har du frågor relaterat rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Christoffer Hällefors på christoffer.hallefors@roirekrytering.se.

Har du frågor relaterat tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Sanderberg på tel 040-293301.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Sista ansökningsdag 30 dec (46 dagar kvar)