Transportledare till HAVI

Transportledare till HAVI

HAVI
söker Dig som är en driven och engagerad Transportledare till vår anläggning i Malmö.
Avdelningen består av en transportledare och en DC chef samt två admin , du har delat ansvar för personal och fordon som består av ca 15 chaufförer samt 8 lastbilar. Verksamheten rullar alla dagar i veckan.

Dina ansvarsområden och arbetsuppgifter:

Tjänsten innebär att du leder det dagliga arbetet inom transportverksamheten och säkerställer att vi håller vårt löfte till våra kunder: "Att ständigt leverera marknadens högsta kvalitet".  • Ansvara för den dagliga driften, planering av personal och vagnpark
  • Personalansvar för medarbetare
  • Initiera och medverka till det ständiga förbättringsarbetet
  • Säkerställa en god fysisk och psykosocial arbetsmiljö
  • Optimera produktionsresurserna inom givna kostnadsramar
  • Ansvara för att nå överenskomna mål och nyckeltal / KPI:er för till exempel produktivitet, kvalitet och leveranssäkerhet inom ansvarsområdet


Vem är du?

Du har lägst gymnasieutbildning och sannolikt en logistikbakgrund, är strukturerad, engagerad, har lätt för att samarbeta, yrkesmässig erfarenhet av att arbetsleda, gärna från transport/logistik branschen.

Du är professionell i ditt bemötande, prestigelös och har egenskaper som inspirerar och motiverar din omgivning. Du är effektiv, kvalitetsmedveten, handlingskraftig med analytisk förmåga och har kapacitet att hantera snabba vändningar i både tanke och handling när verksamheten kräver det.

Du är trygg i din roll och har en tydlig kommunikation och god förmåga att utrycka dig väl i både tal och skrift. Vi ser gärna att du har fordonskunskaper och en klar uppfattning om kostnader för att utföra olika typer av distributionsuppdrag. Goda kunskaper i MS Office (Excel) samt erfarenhet av att arbeta i transport- och /eller lagersystem. God svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Vi erbjuder:

En anställning i ett företag med högt tempo och stark tillväxt, god teamkänsla och goda utvecklingsmöjligheter. Vi verkar i en internationell miljö med starka varumärken, arbetar aktivt för att skapa mångfald och en bra arbetsmiljö, samt erbjuder goda personalförmåner. Kollektivavtal finns.

Välkommen med din ansökan:

Vill du veta mer om jobbet ringer du DC Manager Thomas Hindberg, 040-619 95 49. Din ansökan med personligt brev och CV mailar du till: jessica.blomster@havi.com senast den 20/11

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så vänta inte med din ansökan.
Märk din ansökan med "Transportledare Malmö".


Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 nov 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HAVI Sverige är en logistikleverantör med kunder som McDonald's, Subway, Espresso House, Pizza Hut, KFC, Vapiano och Jensens Böfhus, där McDonald's är den största kunden. Som logistikpartner till våra kunder förser vi året runt ca 700 restauranger med alla varor som behövs för att de skall kunna serva sina kunder. Vi är en del av HAVI-koncernen som bedriver distribution, logistik och service för bland annat McDonald´s i över 30 länder och ca 8 000 leveransställen. I
Sverige omsätter verksamheten ca 2,2 mdr kronor och har ca 200 anställda.
Huvudkontoret ligger tillsammans med vår distributionscentral i Tumba och vi har även distributionscentraler i Göteborg och Malmö.