DC Administratör

DC Administratör

Till vår anläggning i Malmö rekryterar vi nu en DC Administratör. Tjänsten är heltid med start så snart som möjligt. Arbetet sker i huvudsak på vardagar men viss tjänstgöring på helger och kvällar förekommer.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

DC administration, in och utleveranshantering, transportbokningar, inventeringar, administrativt underhåll i våra system.

Upprätthålla och vidareutveckla arbetsrutiner och processer samt övrigt förekommande administration.
Du agerar som spindeln i nätet mellan arbetsledning och admin.

Din bakgrund:

Vi söker dig som har social kompetens, ordningssinne, strukturerad, noggrann, självgående med mycket eget driv och engagemang.

Då arbetstempot ofta är högt med många uppgifter som ska lösas samtidigt behöver du också vara samarbetsvillig, flexibel och stresstålig.

Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt god svenska i tal och skrift är ett krav.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av transport och logistik, truckbehörighet samt kännedom om restaurang och livsmedelsbranschen.

Vi erbjuder:

En anställning i ett företag med högt tempo och tillväxt, god teamkänsla och goda utvecklingsmöjligheter. Vi verkar i en internationell miljö med starka varumärken, arbetar aktivt för att skapa mångfald och en bra arbetsmiljö, samt erbjuder goda personalförmåner. Kollektivavtal finns.

Välkommen med din ansökan:

Vill du veta mer om jobbet ringer du Thomas Hinderberg, Havilog AB,
+46(0)40 619 95 48

Din ansökan med personligt brev och CV mailar du till: jessica.blomster@havi.com senast den 16:e Februari 2020.Märk ansökan med "DC adm Malmö". Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.havi.com/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HAVI Sverige är en logistikleverantör med kunder som McDonald's, Espresso House, Pizza Hut, KFC, Vapiano, Subway och Jensen's Böfhus där McDonald's är den största kunden. Som logistikpartner förser vi årligenöver 700 restauranger med alla varor som behövs för att de skall kunna serva sina kunder. Vi är en del av HAVI-koncernen som bedriver distribution, logistik och service för bland annat McDonald´s i över 30 länder och ca 8 000 leveransställen. I Sverige omsätter verksamheten ca 2,3 mdr kronor och har ca 250 anställda.
Huvudkontoret ligger tillsammans med vår distributionscentral i Tumba och vi har även distributionscentraler i Göteborg och Malmö.