Vi söker en glad dansktalande kundtjänstmedarbetare!

Vi söker en glad dansktalande kundtjänstmedarbetare!

Brinner du för att svara i telefonen och ge kunden ett leende på läpparna innan ni avslutar samtalet? Då är det dig vi söker!

Vi söker just nu Skandinaviens trevligaste kundtjänstmedarbetare som behärskar det danska språket utan problem, till vår kund belägna i Helsingborg.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta på ett callcenter där du hjälper företagets danska kunder med support. Dina arbetsuppgifter kommer vara främst inom teknisk support med fokus på inkommande telefonsamtal, mail och även chatt. Du kommer arbeta mycket självgående och förväntas lösa knepiga situationer, men med stöttning av kollegor. Vid introduktion kommer du att få en tre dagars upplärning så tveka inte att söka även om du inte har någon tidigare konkret erfarenhet.

Tjänsten är en heltidstjänst förlagd från 08.00-20.00 (skift, 8 timmars arbetsdag) samt en helg i månaden, lördagar 10.00-15.00. Du utgår från Helsingborg.

Din profil

Du som söker är en glad och social prick som värdesätter humor på din arbetsplats. Du talar flytande danska och engelska. Denna tjänst passar dig som har ett stort intresse för teknik och det är även meriterande om du har någon typ av utbildning inom det. Du förstår vikten av att göra kunden nöjd genom att vara lyhörd, att ha ett bra kundbemötande faller dig naturligt. Du ser inga hinder med stressiga situationer där du på ett effektivt sätt har förmåga att lösa situationer.

Krav:
  • Flytande danska i tal och skrift
  • Serviceminded
Meriterande:
  • Tekniska kunskaper
  • Erfarenhet av kundtjänst eller telefonistarbete
Om oss

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 juni 2021 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se