Back-endutvecklare till Hövding i Malmö

Back-endutvecklare till Hövding i Malmö

Är du utvecklaren vi söker? Vill du sätta dig bakom styret med back-end miljön för vår fantastiska produkt som räddar liv?

Som back-end utvecklare hos oss på Hövding så kommer du att arbeta med vår fina säkerhetsprodukt, en unik produkt som räddar liv! Detta kommer du att göra tillsammans med andra utvecklare, projektledare och partners med att säkerställa data så att vi tillsammans kan göra cykelmiljön bättre för våra användare. Hövding triggas av det omöjliga och tycker att nyfikenhet är en dygd. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi tycker det är kul att gå till jobbet, vi trivs tillsammans och har en familjär känsla. Vi tror att varje individ har något värdefullt att erbjuda och vi är prestigelösa och ödmjuka inför våra kompetenser och varandra.
Vi är inte alltid överens i diskussionerna, men vi är drivna och lösningsorienterade och vill alla nå samma mål - att skydda cyklister.
Hos oss hänger inte värdeorden i en fin ram på väggen, vi gör vårt bästa att våra värdeord ska genomsyras i allt vi gör - varje dag. Vi - Ödmjukhet - Tydlighet.
Hövding garanterar sjysta arbetsvillkor och anställningstrygghet.
Vi erbjuder naturligtvis tjänstepension, sjukförsäkring, föräldralön, flexibla arbetstider, friskvårdsbidrag, friskvårdstimme och mycket mer.
Alla medarbetare har 30 dagar semester och utöver det får alla 2st soldagar (spontan ledighet) om året.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som back-end utvecklare kommer du få ansvaret för vår back-end service. Närmast kommer du arbeta tillsammans med vår utvecklare av Applikation/Front-end, externa partners och vår projektledare. Vi har idag data på mer än en miljon cykelturer. Du kommer säkerställa denna data så att vi tillsammans med kommuner och forskningsinstitut kan använda denna data för att göra cykelmiljön bättre för vardagscyklisterna, där analys och visualisering av data är kraftfulla verktyg. Arbetet är upplagt i sprintar i Jira. Vi strävar alltid efter att förbättra och utveckla vår produkt och det drivet behöver du också ha.

Rollen innebär också

Din placering är kontoret i centrala Malmö där huvuddelen av vårt utvecklingsteam sitter.

VEM ÄR DU?

Vår back-end ligger på Amazons molntjänst AWS där vi använder Java för Spring samt MySQL. Servicen pratar med vår applikation som finns för iOS och Android. För att kvalitetssäkra denna så använder vi Firebase och Google Analytics. För att lyckas och vara framgångsrik i rollen krävs det att du:
  • har gedigen kunskap inom back-end utveckling, främst mot AWS.
  • har kunskaper och intresse av analys och visualisering av data är liksom IoT-erfarenhet meriterande.
  • behärskar flytande svenska och engelska i tal och skrift.
  • är ansvarstagande, tar självständigt initiativ till aktiviteter för att nå uppsatta mål och kan med din expertis, analytiska förmåga och kreativitet hitta nya sätt att hantera olika problem.
  • har en hög kvalitetsmedvetenhet, är lyhörd och har en god samarbetsförmåga.
INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Lovisa Wang-Larsen
Telefon 0708-888 411
Område Malmö stad
Yrkesroll Back-end utvecklare, Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG IT
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 28 maj 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG IT Digital: Specialister på fördomsfri IT-rekrytering TNG IT Digital är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som erbjuder fördomsfri IT-rekrytering och bemanning inom två områden: IT-support & drift och den digitala affären. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, och en transparent kandidatupplevelse utmanar vi våra kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG IT Digital, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Läs mer om TNG IT Digital: https://www.tng.se/rekrytering-tng-it-digital